Mijn kennis deel ik graag met jou. Bekijk deze kennisbank waarin ik antwoord geef op veel gestelde vragen en termen.

HTTP-statuscode

HTTP-statuscodes, ook wel headerstatuscodes genoemd, zijn codes die de server terug geeft aan de browser wanneer er een verzoek wordt gedaan. Dit gebeurt in alle situaties waar een webserver een aanvraag moet behandelen. Denk hierbij aan deze HTML-pagina, bijbehorende infographic of je laatste tweet.