Mijn kennis deel ik graag met jou. Bekijk deze kennisbank waarin ik antwoord geef op veel gestelde vragen en termen.

HTTP-statuscode 200 OK

De statuscode 200 wordt gegeven aan een URL die goed wordt ingeladen. Bijvoorbeeld: onze server heeft de statuscode 200 meegezonden naar jouw browser op het moment je deze pagina opende. Op het moment dat de server die melding kreeg, wist hij dat hij de HTML-pagina kon worden weergegeven.