Mijn kennis deel ik graag met jou. Bekijk deze kennisbank waarin ik antwoord geef op veel gestelde vragen en termen.

Wat is Google Remarketing?

Met remarketing bereikt u mensen die eerder uw website hebben bezocht. U kunt aan deze eerdere bezoekers zelfs advertenties weergeven die speciaal aan hen zijn aangepast, op basis van de gedeelten van uw website die ze hebben bezocht. Ze kunnen uw advertenties dan tegenkomen terwijl ze surfen op andere sites die deel uitmaken van het Google Display Netwerk, of terwijl ze op Google zoeken op termen die gerelateerd zijn aan uw producten.

Komt het bekend voor?

Als voorbeeld ga ik naar de website van Coolblue. Daar plaats ik een Apple MagicMouse in mijn winkelwagentje.
remarketing0

Daarna verlaat ik de website van Coolblue en ga ik verder surfen op het internet. Nu ga ik op de website van omroepbrabant het nieuws bekijken. Omroepbrabant ondersteunt ook het remarketing netwerk. Waardoor ik nu dus ook de volgende advertentie te zien krijg:

remarketing2

En zo natuurlijk ook op andere websites:

remarketing3

Gebruik maken van remarketing

Als u remarketing wilt gaan gebruiken, moet u een remarketingtag toevoegen aan uw website, dat is een klein codefragment dat u van AdWords ontvangt, deze moet u dan toevoegen aan alle pagina’s van uw site.

Wilt u dat ik dit voor u mogelijk maak? neemt u dan vrijblijvend contact met mij op.