Wat is een Responsive design?

Responsive design houdt simpel gezegd in dat jouw website op alle soorten schermen goed te zien is. Afbeeldingen, teksten en video’s worden geschaald naar de grootte van het scherm van een telefoon, tablet, laptop of PC. Door het vele gebruik van telefoons en tablets hecht een zoekmachine als Google veel waarde aan een mobiel of responsive design van je site.