Blog en nieuws

Uw klant achteraf betalen met Billink?

Billink is de pionier op het gebied van achteraf betalen; de innovatieve betaaloplossing voor de online retail. Met de betrouwbare kennis van ruim 11,6 miljoen Nederlandse consumenten en bedrijven is Billink uw achteraf betaaloplossing. Veilig, betrouwbaar, snel… en Nederlands!

De verlaten winkelmand is vanaf nu verleden tijd. Optimaliseer uw afrekenproces met Billink. Achteraf betalen is dé methode om uw klant over de streep te trekken. Billink biedt u een veilige oplossing om die omzetverhoging te realiseren.

Billink

Billink voordelen:

  • Meer conversie
  • Garantie tot € 500,-
  • Gemiddelde Acceptatie van 87/90%
  • Geen jaarcontract of abonnement
  • Lage Kosten

Meer over Pay.nl
Vraag nu een gratis account aan via Pay!

Over Billink

Billink is een innovatieve achteraf betaaloplossing voor online retailers. De methodieken alsmede gedachtegangen welke zij inzet worden gekenmerkt als innovatief, meedenkend en verfrissend. Billink denkt dan ook graag mee in oplossingen met haar opdrachtgevers, om deze zo proactief te blijven prikkelen.

Billink biedt u een complete dienst van facturatie tot incasso en risicoafdekking. Kortom, u loopt geen enkel risico door deze vorm van achteraf betalen aan te bieden in uw webwinkel. Gemak voor zowel uw klant als uzelf, dat is het uitgangspunt.

Billink via Pay.nl en andere betaalmethodes! Handig toch!

Wilt u de diensten van Pay.nl uitproberen, zonder dat u vast zit aan een contract en maandelijkse kosten? Registreer u dan bij Pay.nl en kies voor het gratis Pioneer pakket. U maakt met dit pakket gebruik van alle populaire betaalmethoden, behalve incasso en creditcard. Bent u tevreden over de diensten van Pay? Dan kunt u uw pakket altijd upgraden en gebruik maken van vele extra’s en meer voordeel.

Vraag nu een gratis account aan!