Blog en nieuws

Je klant achteraf betalen met Billink?

Billink is de pionier op het gebied van achteraf betalen; de innovatieve betaaloplossing voor de online retail. Met de betrouwbare kennis van ruim 11,6 miljoen Nederlandse consumenten en bedrijven is Billink jouw achteraf betaaloplossing. Veilig, betrouwbaar, snel… en Nederlands!

De verlaten winkelmand is vanaf nu verleden tijd. Optimaliseer je afrekenproces met Billink. Achteraf betalen is dé methode om je klant over de streep te trekken. Billink bied je een veilige oplossing om die omzetverhoging te realiseren.

Billink

Billink voordelen:

  • Meer conversie
  • Garantie tot € 500,-
  • Gemiddelde Acceptatie van 87/90%
  • Geen jaarcontract of abonnement
  • Lage Kosten

Meer over Pay.nl
Vraag nu een gratis account aan via Pay!

Over Billink

Billink is een innovatieve achteraf betaaloplossing voor online retailers. De methodieken alsmede gedachtegangen welke zij inzet worden gekenmerkt als innovatief, meedenkend en verfrissend. Billink denkt dan ook graag mee in oplossingen met haar opdrachtgevers, om deze zo proactief te blijven prikkelen.

Billink bied jou een complete dienst van facturatie tot incasso en risicoafdekking. Kortom, je loopt geen enkel risico door deze vorm van achteraf betalen aan te bieden in jouw webwinkel. Gemak voor zowel je klant als jezelf, dat is het uitgangspunt.

Billink via Pay.nl en andere betaalmethodes! Handig toch!

Wil je de diensten van Pay.nl uitproberen, zonder dat je vast zit aan een contract en maandelijkse kosten  Registreer  je dan bij Pay.nl en kies voor het gratis Pioneer pakket. Je maakt met dit pakket gebruik van alle populaire betaalmethoden, behalve incasso en creditcard. Ben je tevreden over de diensten van Pay? Dan kun je jouw pakket altijd upgraden en gebruik maken van vele extra’s en meer voordeel.

Vraag nu een gratis account aan!