Migratie

Migratie

Als u wilt overstappen van uw webshop naar een nieuwe webshop, bied ik een omzetservice aan. Zodat u uw producten en klanten kunt behouden.

Ik kan uw data informatie uit uw huidige webshop moeiteloos omzetten naar uw nieuwe webshop. Het voordeel van mijn service is dat al uw producten behouden blijven. Met andere woorden, na de omzetting hoeft u niet alle producten opnieuw te plaatsen in uw webshop.

Tevens wordt de complete database, inclusief foto’s geëxporteerd naar het andere systeem. Ik zorg ervoor dat binnen een korte tijd uw webshop weer volledig up-to-date is en helemaal aangepast is aan uw wensen.

Wat kan ik voor u overzetten?

Het overzetten van een webshop is niet slechts een kwestie van de webshop installeren met een ander besturingssysteem. Een omzetting betekent ook het overplaatsen van alle mogelijke gegevens. Het gaat hierbij om de producten, met plaatjes en de productbeschrijvingen, maar ook alle categorieën, categorieteksten en categorie-afbeeldingen dienen overgezet te worden. Dit heeft allemaal te maken met de artikelen uit uw online winkel, ik begrijp dat u ook bestelgegevens wilt behouden.

Ook uw bestel- en klantgegevens zet ik over van uw huidige webshop naar uw nieuwe webshop. Tevens heb ik de mogelijkheid om verkoopgegevens van uw webshop exporteren, zodat er geen data van uw webshop verloren gaat.

Uw webshop database omzetten naar een andere webshop?
Vul hieronder uw gegevens in en ik zal u binnen 4 uur een totaal prijs per email sturen.