Quickhost Hosting

Betrouwbare Hosting

Het hosten van een website of een kleine webshop hoeft niet duur te zijn. Voor enkele tientjes per jaar heb je al kwalitatief goede hosting. Maar er zijn zoveel aanbieders. Hoe weet je welke hostingbedrijf je moet hebben? Dagelijks ontwikkelen en optimaliseren wij vele websites voor onze klanten. Zo leren wij ook vele hostingbedrijven kennen waar wij onze meningen en ervaringen over hebben.

Ik werk samen met Quickhost. Quickhost is helemaal ingericht op het hosten van WordPress en osCommerce websites en biedt wat ons betreft verreweg de beste prijs-kwaliteit verhouding. Naast kleine websites is Quickhost ook in staat om grote websites of dedicated hosting te verzorgen. Ook de snelheid is bij Quickhost in orde, evenals de backup-mogelijkheden.

Kwaliteit

De hosting diensten worden aangeboden vanuit een 300 vierkante meter, private suite in het moderne TCN Telehouse datacenter in Groningen. Zoals je van een datacenter mag verwachten beschikt dit datacenter over: gescheiden netvoedingen, noodaggregaten, ups systemen, vroegtijdige rook detectie, gasblussing en is het pand 24/7 bemand door bewaking.

Klein Pakket
4.95
per jaar
Middel Pakket
8.95
per jaar
Groot Pakket
24.95
per jaar
Webruimte: 2GB 8GB 30GB
Dataverkeer p/m: Onbeperkt dataverkeer
(Fair Use)
Onbeperkt dataverkeer
(Fair Use)
Onbeperkt dataverkeer
(Fair Use)
Aantal emailadressen: Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
PHP 5.3+ Ondersteuning
PHP 7+ Ondersteuning
Statistieken
Meerdere domeinnamen
Mysql
Control panel
Webmail
Autoresponders
Catch-all emailadres
Email aliassen
Backup Manager
FTP accounts

Prijzen zijn exclusief BTW. Het plaatsen van jouw website op een van onze servers, verbonden met het Internet door middel van een 100Mbit verbinding, zodat deze 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is.