Op zoek naar een nieuwe website of webshop? Als freelance webdesigner ben ik gespecialiseerd in het ontwerpen, optimaliseren (SEO) en bouwen van Magento, Wordpress en osCommerce websites

Leuk dat u op mijn website bent gekomen!

Bij mij kunt u terecht voor osCommmerce, Magento en WordPress websites met een groot of klein budget. Dit doe ik vanuit mijn passie en interesse voor internet en webdesign. Maar ik sta ook altijd open voor uw inbreng en ideeën. Wilt u mijn expertise inzetten en uw bedrijf laten groeien? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Verzeker uzelf van een website die van top tot teen goed in elkaar zit. Gemakkelijk in gebruik en een geweldige eerste indruk voor uw website bezoekers. Of het nu gaat om een eenvoudige website of een complex project, mijn doel is altijd een perfecte website of webshop.

Wordpress screenshot

Alle websites zijn bij mij:
  • Mobiel, Tablet en Desktop vriendelijk
  • Zoekmachine vriendelijk opgebouwd
  • Makkelijk pagina’s aanpassen en beheren
  • Gebruiksvriendelijk
  • Overal toegang tot uw website

Ik verzorg ook het onderhoud van uw website of webshop. Is er een technisch mankement? Wilt u nieuwe functionaliteiten toevoegen aan uw site of komt u ergens niet uit? Neem vrijblijvend contact op via de onderstaande mogelijkheden en ik beantwoord al uw osCommerce, Magento en WordPress vragen.


Wordpress

Wordpress

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Eenmaal gebouwd kunt u met dit systeem eenvoudig zelf uw website onderhouden. Ik ontwerp en ontwikkel professionele websites van A tot Z. Daarbij lever ik maatwerk op basis van uw persoonlijke wensen. Standaard draag ik zorg voor zoekmachine-optimalisatie (SEO) en optimaliseer ik de laadsnelheid van uw website. Aanpassen van bestaande websites is geen probleem.

Een nieuwe website nodig?
Magento

Magento

Met een professionele Magento webwinkel kunt u zich volledig storten op e-commerce. Magento is een krachtig systeem dat ruimte biedt aan allerlei functionaliteiten. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden voor uw online winkel, waaronder koppelingen met B2B, B2C en backoffice. Op basis van ruim 10 jaar ervaring ontwikkel ik voor u een feilloos werkende Magento webshop, voorzien van elke toepassing die u wenst.

Webshop in Magento?
osCommerce

osCommerce

Een osCommerce webwinkel is bij uitstek geschikt voor startende ondernemers en particulieren die hun producten willen verkopen via internet. Met meer dan 12 jaar ervaring ontwikkel ik uw webwinkel met al uw wensen, compleet met betaalmethodes, Responsive Design en SEO geoptimaliseerd. Ook voor het aanpassen van een osCommerce webshop bent u bij mij aan het juiste adres.

Eenvoudige webshop beginnen?
Google AdWords

Google AdWords

Met uw website bovenaan in de zoekresultaten? Of vaker gevonden worden op Google? Dat kan met Google AdWords! Miljoenen bedrijven profiteren al van een betere online zichtbaarheid. De mogelijkheden binnen AdWords om specifiek uw doelgroep te targetten zijn eindeloos. Belangrijk is dat u een budget instelt waar u zich prettig bij voelt en voor langere tijd kunt volhouden. Geen contract waar u aan vast zit!

Adverteren met Google AdWords?