Verander de prijzen in bulk, wijs categorieën toe, koppel producten, en nog veel meer in slechts een paar klikken. Met de Amasty Mass Product Actions pas je producten aan in een handomdraai.

Amasty Mass Product Actions

Deze module is voor het gebruiksgemak van de beheerder. Verander de prijzen in bulk, wijs categorieën toe, koppel producten, en nog veel meer in slechts een paar klikken. Standaard is dit niet mogelijk. Ben je dus op zoek naar een tool om eenvoudig product informatie te wijzigen en jouw productbeheer naar een hoger niveau te brengen? Met de Mass Product Actions extensie pas je producten aan in een handomdraai.

Amasty Mass Product Actions

Vele voordelen met deze extensie:

  • Prijzen wijzigen in bulk
  • Promoot producten met up-sell en cross sell-blokken
  • Kopieer in bulk opties en afbeeldingen
  • Wijzig attributen en attribuutsets in bulk
  • Producten in bulk verwijderen en bewerken
  • Productraster aanpassen. Maak je werk comfortabel

Must-Have voor Magento webshops

De Amasty Mass Product Actions extensie maakt productbeheer nog eenvoudiger. Voeg productinformatie toe in een handomdraai en richt jouw productmanagement efficiënter in. Wil je door mij deze Amasty Mass Product Actions plugin laten installeren? Voor €49,- installeer ik deze plugin ter waarde van €100,- ($119.00 dollar). Je bespaard hierdoor op deze module €51,- aanschafkosten.

Prijzen en aanbiedingen in bulk wijzigen

Met de optie Bulk-prijsupdate kun je de prijzen van geselecteerde producten in bulk snel verlagen of verhogen door beide, percentage of een vast bedrag. Hetzelfde kan worden gedaan voor de speciale prijzen met de actie ‘Speciale prijs wijzigen’. Klinkt eenvoudig? Makkelijk is het!

Prijzen in bulk aanpassen
Met deze optie kun je speciale evenementen maken, bijvoorbeeld weggeefacties, wanneer je ze nodig hebt. Verhoog de omzet door speciale prijzen te creëren op basis van reguliere prijzen. Je kunt een korting van het vaste bedrag van dollars / euro’s enz. Aankondigen, of een prijs van 10% minder dan normale kosten plaatsen.

‘Update alle prijstype’ actie
Met de nieuwe actie is het mogelijk om snel alle kenmerken van het ‘prijstype’ bij te werken, evenals een staffelprijs en een groepsprijs.

‘Prijs aanpassen met gebruik van kosten’ en ‘Wijzig speciale prijs op basis van kosten’ acties
Deze opties zijn slechts een voordeel voor bedrijfseigenaren die productfeeds van leveranciers ontvangen en een zekere marge moeten toevoegen aan de productkosten. Niet meer vervelend werken met prijslijsten, het kan allemaal in een paar klikken worden gedaan!

Prijsafronding
Soms zien de prijzen er vreemd uit na het bijwerken en worden ze ongeveer 2,67 of 7,12. Deze module rondt automatisch de prijzen af ​​naar .50, .99 of .00. Gebruik deze optie en zorg ervoor dat je prijslijst er altijd precies goed uitziet!

Categorieen in massa toevoegen aan producten

Met deze optie kun je producten massaal aan verschillende categorieën toewijzen. Nu kunnen al je producten worden gesorteerd op comfortabele parameters! Nu kan je de productcategorie wijzigen met een enkele actie. Gebruik de actie ‘Categorieën vervangen’ om producten uit hun huidige categorie te verwijderen en gelijktijdig naar een andere categorie te verplaatsen.

Gerelateerde, cross-sell en up-sell producten

Door deze acties kun je Magento-gerelateerde producten, cross-sell of up-sell-blokken heel snel vullen en zo je producten promoten. Het toewijzen van een product aan de andere met behulp van een van deze opties, creëert een kruis- of achteruitverbinding tussen beide opties met behulp van een van de volgende twee algoritmen: 2-wegs of meerwegs koppelen.

Makkelijk productinformatie bewerken

Als je een aangepaste optie aan een groot aantal posities wilt toevoegen, ga ervoor. Bewerk slechts één product, gebruik deze actie en Magento zorgt voor de rest.

‘Kopieer attributen’ actie
Attribuutwaarden kopiëren en uitbreiden van één product op een groep posities. Het is gebruiksvriendelijker dan de optie ‘Update Attributes’, dus probeer het en maak je keuze.

‘Kopieer afbeeldingen’-actie
Nu kun je afbeeldingen kopiëren, evenals afbeeldingsinformatie (basisafbeelding, miniatuurweergave, enz.) Van één product naar zoveel van deze, als je maar wilt. Merk op dat de huidige productafbeeldingen niet worden geleegd of verwijderd tijdens het kopiëren.

‘Tekst vervangen’ actie
Soms is het nodig om snel veel tekstinformatie te bewerken, bijvoorbeeld enkele alinea’s te vervangen of het woord op alle plaatsen van de lange beschrijving te wijzigen. Je hoeft het niet meer met de hand te doen! De actie ‘Tekst vervangen’ is er om enorme gegevens uit te dagen en je te helpen bij het wijzigen van tekst in verschillende productkenmerken (naam, beschrijving, enz.).

Extra functies van Magento-extensie voor massaproductacties

‘Verander zichtbaarheid’ actie
Massa-acties omvatten ook een optie om de zichtbaarheid van producten te veranderen. Je kunt producten in het bijzonder in de catalogus weergeven en deze helemaal zoeken of verbergen. Selecteer de benodigde producten en pas de actie eenvoudig en in bulk toe.

Wijzig de actie Attribuutset
Een verkeerd kenmerk wordt gebruikt voor een product of een groep producten? Het maakt nu niet veel uit! Breng de nodige wijzigingen aan met het hulpmiddel ‘De attribute set wijzigen’, het is niet nodig om het product opnieuw te maken.

‘Snelle verwijdering’ actie
Wanneer je slechts 5 producten (of demo-items) moet verwijderen – dat is een eenvoudige handeling met de standaard verwijderfunctie, en hoe zit het met 500? Met ‘Fast Delete’ zullen zelfs enorme taken geen probleem zijn, het systeem zal alles voor je doen.

De actie ‘Relaties verwijderen’
Wanneer de tijd komt om de catalogus aanzienlijk te wijzigen, gebruik dan de actie ‘Relaties verwijderen’ om alle bestaande relaties te verwijderen en begin met een schone lei.

De actie ‘Afbeeldingen verwijderen’
Hiermee kun je afbeeldingen voor een aantal producten verwijderen in slechts een paar klikken. Selecteer de producten in het raster, kies de actie en klik op ‘Verzenden’.

Voeg attribuuttekst toe
Nu kun je eenvoudig elk kenmerk wijzigen door extra tekst toe te voegen vóór of na het geselecteerde kenmerk. Met deze functie kun je specifieke informatie toevoegen aan elk kenmerk via massale actie.

De actie ‘Categorieën verwijderen’
Met deze actie kun je meerdere producten uit elke categorie verwijderen.

Pas backendrechten aan
Nu kun je voor elke actie machtigingen scheiden om het werk beter te verdelen over winkelbeheerders.