De Extended Product Grid met Editor extensie maakt productbeheer in Magento nog eenvoudiger. Voeg alle productinformatie toe in een handomdraai en richt je productmanagement efficiënter in.

Amasty Extended Product Grid met Editor

Deze module is voor het gebruiksgemak van de beheerder. In de admin kun je aan de producten grid attributen toevoegen en het inzichtelijk maken. Standaard is dit niet mogelijk. Ben je dus op zoek naar een tool om eenvoudig productgegevens te wijzigen en jouw productbeheer naar een hoger niveau te brengen? Met de Extended Product Grid met Editor extensie pas je productinformatie aan in een handomdraai.

Extended Product Grid met Editor

Vele voordelen met deze extensie:

  • Voeg kenmerken aan producten toe, bv merk, prijs etc.
  • Voer wijzigingen door in de grid zelf met AJAX
  • Filter en sorteer je producten op extra kenmerken
  • Gebruik thumbnails om je producten te vinden
  • Laat productcategorieën al in de grid zien

Must-Have voor Magento webshops

De Extended Product Grid met Editor extensie maakt productbeheer nog eenvoudiger. Voeg alle productinformatie toe in een handomdraai en richt jouw productmanagement efficiënter in. Wil je door mij deze Extended Product Grid met Editor plugin laten installeren? Voor €59,- installeer ik de Grid editor ter waarde van €110,- ($119.00 dollar). Je bespaard hierdoor op deze module €60,- aanschafkosten.

Voeg kenmerken toe

Met de Extended Product Grid extensie voeg je eenvoudig kenmerken toe aan jouw producten. Kies uit een tekstveld, een dropdown menu, multiple choice of ja/nee voor het invoeren van productkenmerken. Vervolgens kun je op deze kenmerken zoeken.

Individuele display voor elke beheerder

Elke beheerder kiest zelf welke productkenmerken in beeld staan. Op deze manier wordt de grid altijd aangepast aan de wensen van de gebruiker. Ook kies je per gebruiker welke kolommen er zichtbaar zijn.

Blokkeer en activeer kolommen

Je kiest zelf wat er in beeld staat. Schakel kolommen als Type, Kenmerk, Status en Website uit wanneer je wilt. Even gemakkelijk schakel je deze eigenschappen ook weer in.

Producten vinden met thumbnails

Het herkennen van producten is veel gemakkelijker met afbeeldingen dan met woorden. Daarom worden in de Extended Product Grid met Editor thumbnails laten zien. Als je op een thumbnail klikt, krijg je de volledige afbeeldingen te zien. Bijzonder is dat je kunt sorteren op die thumbnails om snel jouw product te vinden.

Gerelateerde, cross-sell en up-sell producten

Je wilt snel producten aan elkaar kunnen linken om de verkoopkansen te vergroten. Met deze extensie zie je eenvoudig de gerelateerde, cross-sell en up-sell producten.

Aanmaak- en wijzigingsgegevens

Snel zien wanneer een product is aangemaakt of voor het laatst is gewijzigd? Dat kan met de Extended Product Grid extensie.

Laat productcategorieën direct zien

Met de nieuwe extensie zie je de productcategorieën direct in beeld. Ook kun je hierop filteren, zelfs wanneer er geen categorie is ingesteld voor producten. Dit is handig wanneer je net nieuwe producten hebt geïmporteerd en wilt voorkomen dat deze producten niet besteld worden.

Maak templates aan voor gebruikers

Het is mogelijk met de Extended Product Grid om per gebruiker zelf te bepalen wat er in beeld staat, maar in veel gevallen is dit niet nodig. Maak daarom templates aan met standaardopties voor alle beheerders. Het is ook mogelijk om speciale producttemplates te maken met de juiste informatie per product.

Maak de grid nog informatiever

Voeg eenvoudig extra kolommen met kenmerken toe wanneer je een categorie gaat aanpassen. Zo wordt de grid nog informatiever.

Switch eenvoudig tussen grid templates

Je hoeft niet langer te werken met extra pop-ups of tabbladen om te wisselen tussen templates. Dit doe je nu met één druk op de knop, zodat je al je informatie bij de hand heeft.