Feed voor Google Shopping

Magento Feed voor Google Shopping

Door het vergelijken van producten wil Google webwinkels en online shoppers sneller bij elkaar brengen. Voorheen gingen klanten op zoek naar verschillende webwinkels om de prijzen van producten te vergelijken. Met Google Shopping is dit al voor de klant gedaan. Google vergelijkt namelijk allerlei informatie over producten die verkrijgbaar zijn bij diverse webshops die zijn aangemeld. Tevens zal Google in de toekomst steeds vaker tussen de reguliere resultaten Google Shopping resultaten tonen.

Mogelijkheden voor bezoekers van Google Shopping

Google Shopping heeft een aantal mogelijkheden voor de bezoeker. Bezoekers kunnen namelijk sorteren op prijs, sorteren op winkel, sorteren op nieuwe artikelen, specificaties van producten bekijken, producten tonen met en/of zonder verzendkosten. Na het klikken op een resultaat is het mogelijk om door te gaan naar de webshop.

Hoe kan jouw Magento webshop daarvan profiteren?

Je maakt een Google Merchant account aan. Ik of jij kunt door middel van een simpele handleiding de feed installeren. Je voert de locatie van de Google Merchant datafeed in in jouw Merchant dashboard van Google. Daarna kun je direct beginnen met adverteren op Google Shopping.

google-shopping-webwinkelHeb je vragen of wil je meer weten over Magento Feed Google Shopping? Neem vrijblijvend contact op en ik vertel je over de beschikbare mogelijkheden.