Klanten reviews

Reviews in jouw Magento webshop

De beste reclame voor jouw webshop is wat de klanten er zelf van zeggen. Daarom wil je op jouw site zoveel mogelijk shopreviews publiceren. Maar kwantiteit is niet genoeg. Om te kunnen overtuigen moeten de reviews er goed verzorgd uitzien. Ook inhoudelijk moeten de reviews aan bepaalde eisen voldoen. Er zijn enorm veel review tools voor Magento, maar ze hebben elk hun beperkingen. Met klanten review geef je jouw visitekaartje af. Je moet daarom bij uitstek dit deel van de site volledig zelf in de hand hebben. Het begint er al mee dat de presentatie van de reviews zoveel mogelijk is geënt op uw huisstijl. Verder is het formulier waarmee klanten reviews kunnen indienen volledig aanpasbaar. Dat is belangrijk, omdat je moet kunnen sturen over welke onderwerpen klanten hun mening geven. Het hangt bijvoorbeeld van de aard van de site af, hoeveel en welke klant gegevens je wilt verzamelen.

review-schrijven

Elke klanten review is er één

Niet alleen wil je grip hebben op de onderwerpen waarover klanten schrijven en hoe het er op jouw site uit komt te zien, je wilt ook voor content marketing Magento slim inzetten. Onze software is gemaakt met de recentste standaarden van Schema.org en Google in gedachten. Hierdoor is het mogelijk om de reviews toegankelijk te maken voor zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Dit werkt via Rich Snippets. De combinatie van de Shopreview-extensie met Rich Snippets heeft een aantal belangrijke voordelen. Jouw webshop krijgt een uitstraling die vertrouwen wekt en waardoor je als autoriteit wordt gezien. Je laat er jouw site mee opvallen tussen andere zoekresultaten van zoekmachines.

Meer omzet

Jouw Click Through Rate zal door de betere presentatie omhoog gaan, en je zult meer traffic naar jouw webshop genereren. De software maakt optimaal gebruik van uw eigen CSS. Ook dit draagt bij aan de verzorgde uitstraling van jouw site. Hetzelfde geldt voor het zorgvuldige ontwerp van de meegeleverde widgets. De positieve indruk die dit alles maakt op de bezoeker vergroot de kans dat deze daadwerkelijk iets bij je koopt. Met andere woorden: meer conversies. Alles bij elkaar ga je meer omzet draaien. Om al deze voordelen te behalen hoef je allen maar een kleine, eenmalige investering te doen die zichzelf snel terugverdient.

Wat doet deze klanten review aanpassing?

Met deze aanpassing stel je eenvoudig in hoe het formulier voor een klanten review eruit moet zien. Je kunt als admin velden toevoegen, wijzigen of verwijderen, en regelen welke velden verplicht zijn. Het maximum aantal velden is vijf. Het formulier is voorzien van een anti-spamfunctie, dus je krijgt alleen serieuze reacties van echte klanten. Behalve het formulier zelf maak je met deze extensie ook op eenvoudige wijze een toplink en een overzichtslijst van alle reviews. Ook zit in de software de mogelijkheid ingebouwd om het gemiddelde van alle waarderingen automatisch te berekenen. Doordat de meeste elementen de standaard CSS gebruiken, neemt het formulier als vanzelf de kenmerken van jouw huisstijl aan.

review-schrijven2

Bij deze aanpassing worden ook enkele widgets geleverd. Met één daarvan leg je de basis om de customer reviews via Rich Snippets toegankelijk te maken voor de belangrijkste zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Hierbij wordt de recentste Schema.org-standaard aangehouden. Ook is er een homepage-widget die de reviews overzichtelijk presenteert. Hierbij kun je kiezen voor een presentatie op groot of op klein formaat. De sterren die in de reviews worden gebruikt zijn volledig CSS en hebben een IE9-fallback.

Strakkere klanten review in een handomdraai

Laat zien dat je jouw klanten serieus neemt door hun meningen met zorg in kaart te brengen en te presenteren.

Wil je ook een reviews pagina?

Klik op de onderstaande knop en ik geef vaak al binnen 4 uur een reactie.

Stuur vrijblijvend een e-mail