Je klanten gemakkelijk laten afrekenen en de conversie van je Magento webshop verbeteren? Kies voor de OneStepCheckout module!

OneStepCheckout extensie voor Magento

Verhoog je omzet met de OneStepCheckout extensie voor Magento. Deze extensie kan een interessante uitbreiding zijn van jouw Magento webshop. Met OneStepCheckout vereenvoudig je het afrekenen voor je klanten binnen jouw Magento webshop. Door deze vereenvoudiging word het voor je klanten sneller en gemakkelijker om aankopen te doen in jouw webshop. Dit zorgt uiteindelijk voor meer conversies in je webwinkel. Mijn advies is om gebruik te maken van de plugin OneStepCheckout of van de Amasty Single step checkout. Deze zijn voorzien van de laatste updates en mogelijkheden.

OneStepCheckout Magento

Checkout voordelen:

  • Vereenvoudig de checkout
  • Autofill van land op basis van GeoIP
  • Automatische prijs update wanneer hoeveelheid aanpast
  • Responsive weergave op mobiel en tablet
  • Adres gegevens aanvullen basis van Postcode.nl

OneStepCheckout
Amasty Single step checkout

Verminder het afrekenproces naar 1 stap

Het afrekenproces binnen een webshop is niet altijd even gebruiksvriendelijk en intuïtief. Veel bezoekers haken daardoor af en kopen uiteindelijk niets. Het is als webwinkelier belangrijk om te zorgen dat je klanten het betaalproces op een gemakkelijke en snelle wijze kunnen doorlopen, anders loop je omzet mis. OneStepCheckout brengt het afrekenproces binnen jouw Magento webshop terug van zes stappen naar één overzichtelijke afrekenpagina. Dit leidt tot een stijging van het percentage klanten dat daadwerkelijk de betaling gaat afronden.

Hoi, ik ben Marcel Maagdenberg!

Je klant gemakkelijk laten afrekenen? Kies voor de OneStepCheckout module van Amasty of OneStepCheckout! Benieuwd hoe ik je kan helpen?
Stuur een email Bellen kan ook naar 013-2340045 of WhatsApp naar 06-10311906.

marcel-contact-linkerkant

Alle officiële postcodes, straat- en plaatsnamen van Nederland.

Postcode.nl bied voor € 29,95 Exclusief BTW, per jaar een API koppeling aan voor Magento waarmee een postcode en huisnummer automatisch wordt aangevuld met een volledig, correct en actueel adres. Door deze dienst aan te bieden kan de webshop, Postcode.nl en de logistieke partijen in Nederland gezamenlijk de retourpost verminderen, kosten besparen en het milieu ontlasten.

Voor je als webshop eigenaar zijn de voordelen evident: Verhoog sales conversie door de registratiedrempel voor de klant te verlagen en bespaar kosten door minder retourpost. De klant wordt juist geadresseerd volgens de officiële adresgegevens, de klantgegevens in uw database zijn optimaal.

Daarnaast heeft de API / Magento plugin officiële huisnummer toevoegingen, zoals Rood en Zwart, A B C, 1 hoog etc. en is het postbussen bestand opgenomen. De beschikbare Magento Plugin zijn voor mensen met een technische achtergrond redelijk eenvoudig te installeren. Indien u dit liever niet zelf doet, kun je contact met mij opnemen. Ik kan deze plugin voor 50 euro exclusief BTW voor je installeren.