PDF Factuur

PDF Factuur voor Magento

Standaard kun je met Magento ook facturen printen en versturen van de geplaatste bestellingen. Deze zijn standaard erg eenvoudig en vaak niet zo mooi. Je factuur is tegelijkertijd je visitekaartje. Een factuur is niet alleen belangrijk om financiele redenen, het is tegelijkertijd een visitekaartje van jouw onderneming.

Om er zeker van te zijn dat jouw factuur betaald wordt moet deze niet alleen voldoen aan de formele vereisten. Het oog wil namelijk ook wat! Het uiterlijk van de factuur kan zelfs bepalend zijn voor de snelheid waarmee hij betaald wordt. Onderzoek wijst namelijk uit dat aan de vormgeving van de factuur weinig aandacht wordt besteed.

Wanneer u klachten krijgt over uw facturen is dat misschien wel een teken om eens naar de vormgeving te kijken. Deze klachten kunnen voorkomen wanneer je gebruik maakt van jouw standaard Magento factuur zonder deze aan te passen en daarmee aantrekkelijk te maken. Ook geschikt voor Magento Multistore.

PDF Facturen voor jouw Magento webshop

Ik heb daarom een PDF factuur ontwikkeld dat volledig voldoet aan de wettelijke eisen. Deze factuur is een stuk overzichtelijker en kan door uzelf worden geconfigureerd met een logo en bedrijfsgegevens. In deze PDF factuur worden de gegevens zoals klantnaam, facturnummer, bestelnummer, bestelling en bijvoorbeeld het totaalbedrag geprint.

Zo lever je bij elke bestelling een unieke factuur en tevens een mooi visitekaartje voor jouw bedrijf.

PDF Factuur voor Magento

 

Meer informatie over deze PDF Factuur in Magento?

Wil je meer weten over deze aanpassing? neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk. Vaak al binnen 4 uur.