Freelance Webdesigner en Developer met een passie voor websites en webshops. De beste manier om het beste uit jezelf te halen is van je hobby je werk te maken!

Hoi, ik ben Marcel

Freelance Webdesigner en Developer met een passie voor websites en webshops.

De beste manier om het beste uit jezelf te halen is van je hobby je werk te maken. En dit is precies wat ik heb gedaan. In 1998 ben ik begonnen met het maken van websites en webshops als hobby. Na mijn eerste webshop voor een scooterzaak in Oisterwijk volgden al snel meer klanten. Dit deed me besluiten naast mijn vaste baan MarcelMedia op te richten.

Het freelancen geeft me de ruimte om mijn eigen ideeën toe te passen. Die ideeën deel ik graag met anderen. Kennisoverdracht en uitleg over bijvoorbeeld de werking van Google behoort dan ook tot mijn standaard begeleiding. Daarnaast geniet ik van het persoonlijk contact met heel veel verschillende mensen.

Missie

Mijn missie is om iedereen, met een groot of klein budget, een strak vormgegeven website te leveren die makkelijk te bedienen is en ook nog eens zoekmachinevriendelijk. Ik werk dan ook niet met templates of kant-en-klare teksten.

Mijn dienstverlening gaat verder dan het leveren van een website of webwinkel. Juist ook het optimaliseren en verbeteren van bestaande websites en -shops beschouw ik als een interessante uitdaging. In bijvoorbeeld het toepassen van handige functionaliteiten kan ik veel creativiteit kwijt.

Het feit dat ik uitsluitend tevreden klanten heb, die dankzij hun website meer omzet genereren of zelfs uitgroeien tot ‘Jongste Beste Ondernemer 2013’ (FietsUniek.nl), motiveert mij enorm.

Andere hobby’s

Al vanaf mijn jonge jeugd speel ik fanatiek ijshockey. Ik kan nooit wachten tot de eerstvolgende keer waarop ik weer het ijs op mag! Verder kunt u mij vrijwel elke zaterdagmorgen poetsend elk vlekje weg zien halen van mijn auto. Daarbij vind ik het leuk om mijn auto net dat persoonlijk tintje te geven waarmee ik mij onderscheid van de gemiddelde Nederlander. Voor vakantiereizen houd ik mij altijd aanbevolen. Dichter bij huis ga ik graag naar de bioscoop of een sauna.

Sinds 19 Maart 2010 ben ik getrouwd met Debby en samen zijn wij trots op ons zoontje Jayden (23 april 2010).

Wilt je mijn expertise inzetten en je bedrijf laten groeien? Neem dan contact met mij op!