Hosting osCommerce

Hosting voor osCommerce

De hosting van uw osCommerce webshop is van cruciaal belang voor het succes ervan. Natuurlijk wilt u dat uw osCommerce shop altijd online is, maar ook moet de server van uw shop snel zijn en geschikt voor een osCommerce webshop. Bovendien is osCommerce kennis van uw hosting provider mooi meegenomen.

De servers van zijn ingericht op het osCommerce pakket. Alle gewenste specificaties zijn aanwezig. Bijkomend voordeel: heeft u vragen over osCommerce of werkt iets niet helemaal goed, dan wordt u bij ons snel en deskundig geholpen. We kennen de programmeercode van osCommerce en heel veel contributions door en door en kunnen problemen dan ook meestal snel zelf oplossen.

Verhuizen

Heeft u een osCommerce webshop, maar bent u niet tevreden over de hosting? Verhuis uw pakket dan naar ons We nemen u hiervoor alles uit handen. We hebben alleen de inlog-gegevens nodig en vervolgens zorgen we ervoor dat uw shop vlekkeloos wordt overgezet naar onze servers.

Contact

Wilt u starten met een osCommerce webwinkel? Of wilt u een bestaande osCommerce shop verhuizen? Ik heb de specialisatie in huis om dit perfect voor u te regelen. Neem vrijblijvend contact met mij op.