Hosting osCommerce

Hosting voor osCommerce

De hosting van jouw osCommerce webshop is van cruciaal belang voor het succes ervan. Natuurlijk wil je dat jouw osCommerce shop altijd online is, maar ook moet de server van jouw shop snel zijn en geschikt voor een osCommerce webshop. Bovendien is osCommerce kennis van jouw hosting provider mooi meegenomen.

De servers van zijn ingericht op het osCommerce pakket. Alle gewenste specificaties zijn aanwezig. Bijkomend voordeel: heb je vragen over osCommerce of werkt iets niet helemaal goed, dan word je bij ons snel en deskundig geholpen. We kennen de programmeercode van osCommerce en heel veel contributions door en door en kunnen problemen dan ook meestal snel zelf oplossen.

Verhuizen

Heb je een osCommerce webshop, maar ben je niet tevreden over de hosting? Verhuis jouw pakket dan naar ons. We nemen je hiervoor alles uit handen. We hebben alleen de inlog-gegevens nodig en vervolgens zorgen we ervoor dat jouw shop vlekkeloos wordt overgezet naar onze servers.

Contact

Wil je starten met een osCommerce webwinkel? Of wil je een bestaande osCommerce shop verhuizen? Ik heb de specialisatie in huis om dit perfect voor je te regelen. Neem vrijblijvend contact met mij op.