osCommerce omzetservice

OsCommerce omzetservice – Database exporteren

Een goede webshop dient aan te sluiten bij jouw wensen en verlangens. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua gebruikersgemak, overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. MarcelMedia verzorgt complete webshops in osCommerce en Magento, twee systemen die verschillende eigenschappen hebben. OsCommerce is de basis van de webshops en Magento is een geavanceerder systeem. Echter, het is per webshop afhankelijk welk systeem het beste geschikt is voor jouw doelen. Om altijd de beste webshop te hebben voor het verkopen van jouw producten, heeft MarcelMedia de omzetservice.

OsCommerce naar Magento of Magento naar osCommerce

De omzetservice van MarcelMedia zet jouw osCommerce webshop moeiteloos om naar een Magento webshop en omgekeerd. Het voordeel van onze service is dat al jouq producten behouden blijven. Met andere woorden, na de omzetting hoef je niet alle producten opnieuw te plaatsen in jouw webshop. Tevens wordt de complete database, inclusief foto’s geëxporteerd naar het andere systeem. De omzetservice van MarcelMedia zorgt er voor dat binnen de kortste tijd jouw webshop weer volledig up-to-date is en helemaal aangepast wordt aan jouw wensen.

Wat wordt er overgezet?

Het overzetten van een webshop van osCommerce naar Magento of omgekeerd is niet slechts een kwestie van de webshop installeren met een ander besturingssysteem. Een omzetting betekent ook het overplaatsen van alle mogelijke gegevens. Het gaat hierbij om de producten, met plaatjes en de productbeschrijvingen, maar ook alle categorieën, categorieteksten en categorie-afbeeldingen dienen overgezet te worden. Dit heeft allemaal te maken met de artikelen uit jouw online winkel, maar MarcelMedia begrijpt dat je ook bestelgegevens wilt behouden. Wij zetten daarom ook bestel- en klantgegevens over van osCommerce naar Magento of van Magento naar osCommerce. Tevens kunnen wij de verkoopgegevens van jouw webshop exporteren, zodat er geen data van jouw webshop verloren gaat.

Jouw database omzetten naar een andere webshop software?

Vul hieronder jouw gegevens in en ik zal je binnen 4 uur een totaal prijs per email sturen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]