Responsive design

Responsive design voor osCommerce

Ik bouw nieuwe en bestaande osCommerce webshops volgens de principe van responsive webdesign. Deze passen zich aan naar het gebruikte formaat beeldscherm. Zo schaalt een responsive website bijvoorbeeld automatisch lettertypes naar een optimaal formaat en wordt er gezorgd dat afbeeldingen altijd volledig zichtbaar zijn.

oscommerce-responsive

Aangepast naar resolutie

Responsive websites passen zich aan naar het beeldscherm resolutie die een bezoeker gebruikt. Wanneer de bezoeker een groot beeldscherm heeft dan zal er veel ruimte in de breedte zijn op het scherm, waardoor er plek is voor meerdere elementen naast elkaar. Wordt er echter gebruik gemaakt van bijvoorbeeld een iPad, dan zal de inhoud automatisch worden aangepast.

Zo zal bijvoorbeeld de afbeeldingen boven of onder de tekst staan (in plaats van er naast op grotere resoluties). Tevens zullen afbeeldingen kleiner worden geschaald zodat deze in zijn geheel in het scherm van de iPad passen. In het geval dat de bezoeker de website bezoekt op een smartphone, dan zal bovenstaande proces er voor zorgen dat de teksten en afbeeldingen op de website juist worden geoptimaliseerd voor dat formaat scherm.

Meer informatie over Responsive Design in osCommerce

Wilt u meer weten over de responsive design voor osCommerce? neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik beantwoord uw vraag zo snel mogelijk. Vaak al binnen 4 uur.