Webwinkel in osCommerce beginnen

osCommerce webwinkel beginnen

Ik maak betaalbare webshops in het systeem van osCommerce en kan de webshop geheel aan uw wensen aanpassen. Bovendien kunt u deze zelf bijhouden door middel van een Nederlands beheer systeem. Met alleen uw muis en toetsenbord heeft u bijna de hele webshop onder controle. Via de webbrowser kunt u producten makkelijk toevoegen en/of verwijderen, de voorraadbeheer bekijken en prijzen van het product simpel beheren vanaf iedere computer met een internetverbinding. Door de vele handige gebruiksopties is uw webshop zeer klantvriendelijk.

Overzicht osCommerce

Het overzicht van bestellingen die zijn binnengekomen kunt u gemakkelijk bekijken en u kunt eventueel de factuur direct printen. Tegelijkertijd kunt u zelfs de klant een mailtje sturen indien u vragen heeft of een product niet voorradig is. U kunt dan ook uw klanten op de hoogte houden van de bestelling door middel van een status. Dit alles wordt opgeslagen in de database zodat u altijd kunt controleren wat u met uw klanten heeft gecommuniceerd. Een complete webbased webshop met alle functionaliteiten om uw webshop tot een succes te maken. Onze webshops zijn geschikt voor iedere ondernemer.

Maatwerk ontwerp

Ik verzorg ook de lay-out en het logo voor uw website. U hoeft dus niet uit een template te kiezen; ik stileer uw webshop volledig. U kunt direct aan de slag zodra ik de webshop voor u online heb gezet. Tevens meld ik uw webshop aan in de belangrijkste zoekmachines waardoor u daarin een toppositie krijgt.

Meer informatie over een nieuwe webwinkel in osCommerce?

Wilt u meer weten over osCommerce? neem dan vrijblijvend contact met mij op.
Ik beantwoord uw vraag zo snel mogelijk. Vaak al binnen 4 uur.