Webwinkel in osCommerce beginnen

osCommerce webwinkel beginnen

Ik maak betaalbare webshops in het systeem van osCommerce en kan de webshop geheel aan jouw wensen aanpassen. Bovendien kun je deze zelf bijhouden door middel van een Nederlands beheer systeem. Met alleen jouw muis en toetsenbord heb je bijna de hele webshop onder controle. Via de webbrowser kun je producten makkelijk toevoegen en/of verwijderen, de voorraadbeheer bekijken en prijzen van het product simpel beheren vanaf iedere computer met een internetverbinding. Door de vele handige gebruiksopties is jouw webshop zeer klantvriendelijk.

Overzicht osCommerce

Het overzicht van bestellingen die zijn binnengekomen kun je gemakkelijk bekijken en je kunt eventueel de factuur direct printen. Tegelijkertijd kun je zelfs de klant een mailtje sturen indien je vragen hebt of een product niet voorradig is. Je kunt dan ook jouw klanten op de hoogte houden van de bestelling door middel van een status. Dit alles wordt opgeslagen in de database zodat je altijd kunt controleren wat je met jouw klanten hebt gecommuniceerd. Een complete webbased webshop met alle functionaliteiten om jouw webshop tot een succes te maken. Onze webshops zijn geschikt voor iedere ondernemer.

Maatwerk ontwerp

Ik verzorg ook de lay-out en het logo voor jouw website. Je hoeft dus niet uit een template te kiezen; ik stileer jouw webshop volledig. Je kunt direct aan de slag zodra ik de webshop voor je online heb gezet. Tevens meld ik jouw webshop aan in de belangrijkste zoekmachines waardoor je daarin een toppositie krijgt.

Meer informatie over een nieuwe webwinkel in osCommerce?

Wil je meer weten over osCommerce? neem dan vrijblijvend contact met mij op.
Ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk. Vaak al binnen 4 uur.