Beslist

Automatische feed tussen Beslist.nl en osCommerce of Magento

De vergelijkings website Beslist.nl biedt de mogelijkheid aan om uw osCommerce of Magento webshop producten gratis te laten plaatsen. U heeft echter wel een feed nodig om uw producten over te zetten van uw osCommerce of Magento webshop naar Beslist.nl. Een datafeed is een bestand dat draait op uw hostingpakket en elke nacht uw artikelen aanbiedt aan beslist.nl. Ook prijswijzigingen en nieuwe producten worden dan elke nacht doorgegeven. Vervallen producten die zijn verwijderd worden verwijderd van de feed.

Kosten feed voor Beslist.nl

Ik heb deze datafeed geprogrammeerd en inmiddels met success ingezet voor veel van mijn klanten. De kosten voor het inbouwen van de feed op uw hostingpakket zijn € 75,-. Er zijn geen maandelijkse kosten, dus voor één vast bedrag (eenmalig) staan al uw osCommerce of Magebto webshop producten op Beslist.nl.

Indien gewenst kan ik voor u ook een gratis account aanmaken bij Beslist.nl. Ik regel dan het aanmelden en installeren van uw datafeed en voor één vast bedrag is dan alles geregeld. Via Google Analytics kunt u dan zien hoeveel bezoekers er komen van Beslist.nl. Het aantal bezoekers is afhankelijk van hoeveel vraag er is naar uw producten op Beslist.nl en hoeveel concurrentie er is. Mijn ervaring is dat het op zijn minst gratis bezoekers per dag oplevert. Daarbij hebben bezoekers van Beslist.nl een hoge conversiegraad, dat wil zeggen dat de koopbereidheid vrij groot is.

Doorgroeien op beslist.nl

Een gratis account bij Beslist.nl kan een opstapje zijn naar een betaald account. Als u goede resultaten boekt met het gratis account kunt u overwegen door te groeien naar een betaald account op Beslist.nl. Dit wordt ook wel het pro-account genoemd. Dit is verder niet verplicht, maar het kan wel lucratief zijn. Met een betaald account betaalt u een bedrag per bezoeker. Dit lijkt een beetje op Google Adwords. U stelt hierbij vantevoren een vast maandbudget in. Daarnaast zijn er nog activeringskosten. Deze kosten kunt u nalezen in uw gratis account op Beslist.nl.

Wilt u ook profiteren van het succes van Beslist.nl?

Ik kan u voorzien van een datafeed voor uw osCommerce of Magento webshop waarmee u alle data kunt aanleveren voor Beslist.nl. Ik zal in uw osCommerce / Magento systeem een pagina installeren waarop de robot van beslist de datafeed zal inlezen. De kosten voor deze installatie en datafeed zijn 75 euro exclusief 21% BTW. Dit bedrag is eennmalig!