De oplossing voor webwinkeliers die hun verzend- en retourproces gemakkelijker en voordeliger willen organiseren. Pakketten versturen? MyParcel maakt het u makkelijk.

MyParcel

MyParcel biedt de oplossing voor webwinkeliers die hun verzend- en retourproces gemakkelijker en voordeliger willen organiseren. Als klant maakt u gebruik van voordelige tarieven, uitstekende service én de betrouwbare levering van PostNL. Door MyParcel te gebruiken kunt u zich meten met (de) toonaangevende webwinkels in Nederland op het gebied van verzending, logistiek en service.

MyParcel
Voordelen van MyParcel:
  • Door en voor webwinkeliers
  • Verzendgemak voor jou én je klanten
  • Up-to-date statusinformatie
  • Klantvriendelijke retouroplossingen
  • Meer dan 10.000 webshops vertrouwen op MyParcel
  • Wereldwijd verzenden: met één klik geregeld

Voordelig en tóch middels het betrouwbare netwerk van PostNL

De vervoerder van uw product is het visitekaartje van uw bedrijf. U geeft uw product niet zomaar uit handen. Zorgvuldigheid, snelheid en service zijn van het grootste belang bij het kiezen van een partner die zorg draagt voor uw pakket. Tegelijkertijd probeert u de verzendkosten voor uzelf en uw klant te reduceren en ook hierin voorsprong te nemen op uw concurrenten. Als klant hoeft u niet te kiezen: verzenden tegen voordelige tarieven, middels het uitgebreide, betrouwbare netwerk van PostNL mét hoogstaande service en veel gemak: dat is MyParcel.

Uw gehele retourproces eenvoudig geregeld

Een goede retouroplossing is zowel voor uw klant als uzelf erg belangrijk. Consumenten zullen eerder geneigd zijn te kopen wanneer ze weten dat er een voordelige en gebruiksvriendelijke oplossing is voor het retour sturen van de aankoop. Voor u, als webwinkelier, is het van belang dat u zo min mogelijk tijd kwijt bent met het faciliteren van deze retouroplossing. Ontdek MyParcel: de oplossing voor het automatisch afhandelen van de retouren, op uw voorwaarden!

Bespaar tijd door uw dagelijkse handelingen te automatiseren

Het online platform werkt met verschillende webshops. Een verzendlabel aanmaken was nog nooit zo gemakkelijk. Daarnaast bieden ze verschillende mogelijkheden om deze software te koppelen aan uw osCommerce of Magento webwinkel. Hierdoor wordt het o.a mogelijk om vanuit uw webwinkel direct meerdere zendingen tegelijk om te zetten in een verzendlabel. Ik kan deze koppeling voor u installeren.

Vrijblijvend registreren

U kunt zich vrijblijvend en gratis registreren door de onderstaande gegevens in te vullen. Ik zorg ervoor dat een medewerker van MyParcel contact met u opneemt. Mocht u vragen hebben, dan kunt altijd contact met mij opnemen.