De oplossing voor webwinkeliers die hun verzend- en retourproces gemakkelijker en voordeliger willen organiseren. Pakketten versturen? MyParcel maakt het u makkelijk.

MyParcel

MyParcel biedt de oplossing voor webwinkeliers die hun verzend- en retourproces gemakkelijker en voordeliger willen organiseren. Als klant maak je gebruik van voordelige tarieven, uitstekende service én de betrouwbare levering van PostNL. Door MyParcel te gebruiken kun je jezelf meten met (de) toonaangevende webwinkels in Nederland op het gebied van verzending, logistiek en service.

MyParcel
Voordelen van MyParcel:
  • Door en voor webwinkeliers
  • Verzendgemak voor jou én je klanten
  • Up-to-date statusinformatie
  • Klantvriendelijke retouroplossingen
  • Meer dan 10.000 webshops vertrouwen op MyParcel
  • Wereldwijd verzenden: met één klik geregeld

Voordelig en tóch middels het betrouwbare netwerk van PostNL

De vervoerder van jouw product is het visitekaartje van jouw bedrijf. Je geeft je product niet zomaar uit handen. Zorgvuldigheid, snelheid en service zijn van het grootste belang bij het kiezen van een partner die zorg draagt voor jouw pakket. Tegelijkertijd probeer je de verzendkosten voor jezelf en je klant te reduceren en ook hierin voorsprong te nemen op jouw concurrenten. Als klant hoef je niet te kiezen: verzenden tegen voordelige tarieven, middels het uitgebreide, betrouwbare netwerk van PostNL mét hoogstaande service en veel gemak: dat is MyParcel.

Je gehele retourproces eenvoudig geregeld

Een goede retouroplossing is zowel voor jouw klant als jezelf erg belangrijk. Consumenten zullen eerder geneigd zijn te kopen wanneer ze weten dat er een voordelige en gebruiksvriendelijke oplossing is voor het retour sturen van de aankoop. Voor je, als webwinkelier, is het van belang dat je zo min mogelijk tijd kwijt bent met het faciliteren van deze retouroplossing. Ontdek MyParcel: de oplossing voor het automatisch afhandelen van de retouren, op jouw voorwaarden!

Bespaar tijd door je dagelijkse handelingen te automatiseren

Het online platform werkt met verschillende webshops. Een verzendlabel aanmaken was nog nooit zo gemakkelijk. Daarnaast bieden ze verschillende mogelijkheden om deze software te koppelen aan jouw osCommerce of Magento webwinkel. Hierdoor wordt het o.a mogelijk om vanuit jouw webwinkel direct meerdere zendingen tegelijk om te zetten in een verzendlabel. Ik kan deze koppeling voor je installeren.

Vrijblijvend registreren

Je kunt zich vrijblijvend en gratis registreren door de onderstaande gegevens in te vullen. Ik zorg ervoor dat een medewerker van MyParcel contact met je opneemt. Mocht je vragen hebben, dan kun altijd contact met mij opnemen.