Welk product of dienst u online ook aanbiedt, Pay.nl heeft altijd een geschikte betaaloplossing! Ruim 21 verschillende betaalmethodes voor uw webshop!

Pay.nl

Pay.nl heeft als streven om het ondernemen voor jou als ondernemer een stukje makkelijker te maken. Dit doen ze door je compleet te ontzorgen op het gebied van online betalingsverwerking. Door de juiste afhandeling van online betalingen vanzelfsprekend te maken, geven ze hun merchants de ruimte om zich nog volledig op hun core business te richten, en vervolgens groei te realiseren.

Pay.nl
Voordelen van Pay.nl:
  • 21 populairste betaalmethoden
  • Dagelijkse uitbetaling
  • Geen limiet aantal betalingen
  • Geen opstartkosten
  • Geen maandelijksekosten
  • Voordelige tarieven
  • Gratis uitbetaling

Altijd een betaalmethode die bij jou past

Welk product of dienst je online ook aanbiedt, Pay.nl heeft altijd een geschikte betaaloplossing. Je hebt bij Pay de keuze uit verschillende (internationale) betaalmethoden per bank, telefonisch, credit- en prepaid card. De meest gebruikelijke methoden voor webshops zijn iDEAL, MisterCash, Giropay, MyBank, Overboeking, Incasso, MasterCard, Visa, Carte Bleue, Postepay, Maestro, Sofortbanking, PayPal, Afterpay, Mopay, Paysafecard en Webshop Giftcard.

Gelukkig is er Pay.nl, geen grote multinational, maar een oer-Hollandse partner die dagelijks tienduizenden betalingen in goede banen leidt. Vanuit de locaties Spijkenisse en Enschede houden ze elkaar scherp en zijn ze kritisch, maar werken ze toch als een hechte groep aan hun missie: veilig en betrouwbaar betalingen mogelijk maken.

Geschikt voor oa osCommerce en Magento

Pay.nl werkt met 5 verschillende pakketten: Pioneer(XS), Professional (S), Business (M), Corporate (L) en Partner (XL). De pakketten zijn afgestemd op het type en omvang van een onderneming. Naar mate uw omzet en aantallen transacties hoger zijn, gaan de kosten per transactie omlaag. Bij Pay.nl is het mogelijk om uw omzet dagelijks uit te keren zonder kosten. Pay.nl is beschikbaar voor veel gebruikte e-commerce platforms zoals osCommerce, Virtuemart, Magento, Zen-cart, Prestashop en CS-cart.

Geen contract en geen maandelijkse kosten

Wil jij de diensten van Pay.nl uitproberen, zonder dat je direct vast zit aan een contract en maandelijkse kosten? Registreer je dan bij Pay.nl en kies voor het gratis Pioneer pakket. Je maakt met dit pakket gebruik van alle populaire betaalmethoden, behalve incasso en creditcard. Ben je tevreden over de diensten van Pay? Dan kun je jouw pakket altijd upgraden en gebruik maken van vele extra’s en meer voordeel.

Ik kan Pay volledig installeren in jouw osCommerce of Magento webshop zonder problemen.

Direct gebruik maken van Pay.nl?

Klik op de onderstaande knop en kies voor het gratis Pioneer pakket.

Vraag nu een gratis account aan!