Welk product of dienst u online ook aanbiedt, Pay.nl heeft altijd een geschikte betaaloplossing! Ruim 21 verschillende betaalmethodes voor uw webshop!

Pay.nl

Pay is een betrouwbare, slimme, gedreven partner die dagelijks honderdduizenden betalingen in de Benelux en daarbuiten in goede banen leidt. Ze timmeren hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in de markt te worden.

In de betaalwereld die constant innoveert, is het hun taak om jou compleet te ontzorgen op het gebied van online én offline betalingsverwerking. Als Payment Service Provider denkt PAY. graag met je mee. Ze faciliteren niet alleen betalingen, maar stellen ook het creëren van een zo soepel en veilig mogelijke omnichannel (ver)koopervaring centraal.

Of dit nou online (webshop), offline (pinterminals in fysieke winkels) middels in-app betalingen of QR codes is – PAY. verwerkt online en offline betalingen voor iedere klant. De organisatie zorgt voor de juiste afhandeling van de betaling, zodat jij je volledig kunt richten op het ondernemen.

 

Pay.nl
Voordelen van Pay.nl:
  • 21 populairste betaalmethoden
  • Dagelijkse uitbetaling
  • Geen limiet aantal betalingen
  • Geen opstartkosten
  • Geen maandelijksekosten
  • Voordelige tarieven
  • Gratis uitbetaling

Altijd een betaalmethode die bij jou past

Welk product of dienst je online ook aanbiedt, Pay.nl heeft altijd een geschikte betaaloplossing. Je hebt bij Pay de keuze uit verschillende (internationale) betaalmethoden per bank, telefonisch, credit- en prepaid card. De meest gebruikelijke methoden voor webshops zijn iDEAL, MisterCash, Giropay, MyBank, Overboeking, Incasso, MasterCard, Visa, Carte Bleue, Postepay, Maestro, Sofortbanking, PayPal, Afterpay, Mopay, Paysafecard en Webshop Giftcard.

Gelukkig is er Pay.nl, geen grote multinational, maar een oer-Hollandse partner die dagelijks tienduizenden betalingen in goede banen leidt. Vanuit de locaties Spijkenisse en Enschede houden ze elkaar scherp en zijn ze kritisch, maar werken ze toch als een hechte groep aan hun missie: veilig en betrouwbaar betalingen mogelijk maken.

Geen contract en geen maandelijkse kosten

Wil jij de diensten van Pay.nl uitproberen, zonder dat je direct vast zit aan een contract en maandelijkse kosten? Registreer je dan bij Pay.nl en kies voor het gratis Pioneer pakket. Je maakt met dit pakket gebruik van alle populaire betaalmethoden, behalve incasso en creditcard. Ben je tevreden over de diensten van Pay? Dan kun je jouw pakket altijd upgraden en gebruik maken van vele extra’s en meer voordeel.

Ik kan Pay volledig installeren in jouw osCommerce of Magento webshop zonder problemen.

Direct gebruik maken van Pay.nl?

Klik op de onderstaande knop en kies voor het gratis Pioneer pakket.

Vraag nu een gratis account aan!