Pure Chat is een uitstekende live chat plug-in voor op uw website. Verhoog de sales met 300% en vergroot de klanttevredenheid. Volledig te personaliseren en in elke website te integreren.

Pure Chat: meer verkoop en hogere klanttevredenheid

Je hebt het vast wel eens meegemaakt: op het punt staan om tot verkoop over te gaan, maar je hebt nog één korte vraag. Voordat je mail beantwoord is, ben je uren verder en aan de telefoon kom je gelijk in de wacht te staan. Op deze momenten zou het ideaal zijn om via een live chat snel je vraag te stellen. En dat kan met Pure Chat!

Pure Chat
Voordelen van Pure Chat:
  • Salesstijging van 300%
  • Hogere klanttevredenheid gegarandeerd
  • Meer inzicht in bezoekersstromen
  • Direct klanten info binnen waarmee u aan de slag kunt
  • Volledig te personaliseren
  • Te integreren in vrijwel elke website of webshop

Bezoek de website van Pure Chat

Wat is Pure Chat?

Pure Chat is een online plug-in die MarcelMedia voor je kan inbouwen op jouw website. Met deze plug-in hebben bezoekers van de website de mogelijkheid om direct een vraag te stellen. Het voordeel van Pure Chat is dat je met meerdere personen tegelijk kunt chatten, je kunt persoonlijk reageren en je conversie neemt met 300% toe. En het fijne is, Pure Chat werkt uitstekend op zowel desktops, smartphones als tablets.

Krijg inzicht in bezoekersstromen

Krijg real-time inzicht in de bezoekersstromen op je website met Pure Chat. Je ziet waar bezoekers op klikken en waar de aandacht blijft hangen. Vervolgens is het mogelijk om proactief met deze klanten te gaan chatten. Trek klanten over de streep door op het juiste moment de juiste informatie te verstrekken. Een interessante klant gemist? Geen probleem, met deze plug-in ontvang je notificaties van belangrijke leads, zodat je de klant alsnog achteraf kunt benaderen.
Meer klantgegevens

Een live chat starten kan al door het invullen van een naam en een e-mailadres. Voor de klant een kleine moeite en voor je ideaal. Deze gegevens blijven namelijk ook na de chat beschikbaar. Zo weet je precies waar op de website iemand is geweest en kun je hier vervolgens proactief mee aan de slag. De chat nog eens nalezen? Draai eenvoudig een transcript uit.

Personaliseer Pure Chat

Het fijne van Pure Chat is dat de plug-in volledig aan jouw wensen is aan te passen. MarcelMedia helpt je graag bij het instellen van de kleuren voor de live chat, maar ook voor zorgvuldige verslaglegging of het instellen van toegangsrechten voor verschillende gebruikers. Alles is mogelijk met Pure Chat zodat deze plug-in helemaal bij jouw huisstijl past.

Pure Chat: meer verkoop en hogere klanttevredenheid

Pure Chat is een uitstekende live chat plug-in voor op uw website. Verhoog de sales met 300% en vergroot de klanttevredenheid. Volledig te personaliseren en in elke website te integreren.
Bezoek de website van Pure Chat of neem contact met mij op

marcel-contact-linkerkant

Integreren in WordPress, Magento en osCommerce

Pure Chat is vrijwel in elke website en in elk systeem te integreren. Daarnaast werkt de live chat goed samen met bekende andere plug-ins zoals Google Analytics en Zapier. MarcelMedia zorgt voor een feilloze integratie. Ben je benieuwd of Pure Chat ook in jouw website kan worden ingebouwd? Neem vrijblijvend contact op.

Voor wie is Pure Chat?

De Pure Chat plug-in is inmiddels al duizenden keren geïnstalleerd. En de klanten lopen sterk uiteen. Natuurlijk zou je de plug-in als eerste verwachten op webshops of andere verkoopsites, maar ook gezondheidssites, opleidingsinstituten en advocatenkantoren maken dankbaar gebruik van deze live chatfunctie. Deze plug-in is geschikt voor iedereen die zijn sales wil verhogen en de klanttevredenheid naar het volgende niveau wil brengen.

Voordelen van Pure Chat

Salesstijging van 300%
Hogere klanttevredenheid gegarandeerd
Meer inzicht in bezoekersstromen
Direct de klantgegevens binnen waarmee je aan de slag kunt
Volledig te personaliseren
Te integreren in vrijwel elke website

Pure Chat is een uitstekende live chat plug-in voor op jouw website.
Verhoog de sales met 300% en vergroot de klanttevredenheid. Volledig te personaliseren en in elke website te integreren.