Onderhoudspakket

Het complete onderhoudspakket

Bespaar jezelf tijd en stress en sluit een onderhoudscontract af voor jouw website.

Met dit pakket heb je altijd een snelle, schone en veilige WordPress website en zijn alle onderdelen up-to-date. Daarnaast hoef je geen zorgen te maken over back-ups, want dit wordt allemaal voor je gedaan. Je wilt jouw website natuurlijk actueel houden. Een verouderde website komt tenslotte niet erg professioneel over. En je wilt wel een goede indruk maken bij jouw (potentiële) klanten. Maar niet iedereen heeft de tijd, de zin of de kennis om dit zelf te doen. In dat geval kan een onderhoudscontract uitkomst bieden.

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Als er iets gewijzigd moet worden op jouw website dan zet je het op de mail. Vervolgens wordt jouw website door mij aangepast. Wijzigingen worden vrijwel altijd binnen twee werkdagen uitgevoerd. Alleen in vakantieperiodes kan het wat langer duren. Daarnaast kan het zijn dat er technische wijzigingen uitgevoerd moeten worden. Klein technisch onderhoud gaat meestal automatisch. Groot technisch onderhoud gaat in overleg.

Wat valt er allemaal onder het onderhoudscontract?

 • Tekstuele wijzigingen van reeds bestaande pagina’s
 • Het bewerken, toevoegen of verwijderen van afbeeldingen
 • Het uitbreiden van de website met nieuwe pagina’s
 • Technisch onderhoud van jouw website
 • Regelmatige back-ups van jouw website
 • Het installeren van (veiligheids) updates

Wat zijn de voordelen van een onderhoudscontract?

 • Je krijgt voorrang bij het inplannen van werkzaamheden
 • De kwaliteit van jouw website is gewaarborgd
 • Jouw website blijft up-to-date
 • Je hoeft je niet te verdiepen in hoe het werkt
 • Je hoeft niet bang te zijn dat je per ongeluk iets fout doet

Bij een onderhoudscontract in uren koop je vooraf onderhoudsuren in.

Onderhoudspakket 1 uur per maand
€ 29,- per maand of € 290,- bij jaarbetaling (2 maanden gratis)

Onderhoudspakket 2 uur per maand
€ 59,- per maand of € 590,- bij jaarbetaling (2 maanden gratis)

Onderhoudspakket 4 uur per maand
€ 118,- per maand of € 1180,- bij jaarbetaling (2 maanden gratis)

Onderhoudspakket 8 uur per maand
€ 236,- per maand of € 2360,- bij jaarbetaling (2 maanden gratis)

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

 • Updates

  Het komt regelmatig voor dat er updates beschikbaar zijn van WordPress, plugins of van het thema. Sommige updates kunnen zorgen voor grote veranderingen (denk aan vertaalde teksten die weer worden teruggezet naar het Engels of kleuren die weer naar de beginwaarden worden teruggezet). Ik zorg ervoor dat elke maand alle mogelijke updates worden uitgevoerd, zodat alles altijd up-to-date is en dat alles blijft zoals het was.

 • Nieuwe installaties

  Het komt vaker voor dan je denkt, het installeren van nieuwe plugins. Plugins zijn stukjes software die extra functionaliteit aan jouw website toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwbrieven, statistieken of Google Analytics implementatie. Ik zorg dat deze plugins op de juiste manier worden geïnstalleerd en ingesteld.

 • Spam

  WordPress verzamelt spam en slaat deze op. Ik verwijder alle spam berichten die WordPress heeft opgeslagen, zodat uw website schoon blijft!

 • Database opschonen

  Een onnodig volle database zorgt ervoor dat jouw website trager wordt. Ik leeg de database zonder verlies van data. Alleen gegevens die de website niet gebruikt worden verwijderd. Dit houd je website snel.

 • Revisies

  WordPress maakt revisies aan voor elke verandering die je maakt. Dit zijn een soort van kleine back-ups van eerdere versies van onder andere pagina’s en berichten. Deze revisies nemen ruimte in beslag en zorgen voor een trage website. Elke keer weer. Ik verwijder al deze revisies.

 • Back-ups

  Elke maand draai ik een back-up van de volledige database én van alle losse bestanden op de server. Zo is jouw website altijd veilig! Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus mocht er iets verkeerd gaan, dan kun je altijd terugvallen op de laatste back-up.

Voor welke zaken moet je iets bijbetalen?

Heb je  speciale wensen ten aanzien van het design of de lay-out van jouw website? Dan kan het zijn dat ik hiervoor een eenmalige meerprijs (prijs op aanvraag) moet rekenen. Het gaat dan om hele specifieke, tijdrovende zaken. Niet om gewone voorkeuren voor kleuren, afbeeldingen, etc. Twijfel je of jouw wens extra kosten met zich meebrengt? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact op.