Blog en nieuws

In een handomdraai verzendlabels printen

Printen is niet het spannendste onderdeel van het runnen van een webshop, maar zeker niet onbelangrijk. Niets is zo vervelend voor uw klant als het pakket niet aankomt of vertraging oploopt, omdat een label niet goed scanbaar is. Daarom geeft MyParcel u graag advies en tips zodat u uw klanten zo goed mogelijk kunt helpen.

Printen op A4 formaat

Via uw eigen printer kunt u vier labels op èèn A4 printen. Handig, want u hoeft er geen aparte labelprinter voor aan te schaffen.

Hoe werkt het?
– Download Adobe PDF Reader (gratis).
– Open uw MyParcel verzendlabels met Adobe PDF reader.
– Printerinstellingen zetten op: ‘Passend’ en ‘Automatisch staand/liggend’.
– Print het verzendlabel via ‘Afdrukken’ of ‘Printen’ en plak het op uw pakket.

Het kan natuurlijk ook met een labelprinter

De verzendlabels van PostNL voor Nederlandse en Europese zendingen zijn op A6 formaat (10×15 cm). Om ze eenvoudig te printen kunt u ook kiezen voor een labelprinter. Meestal wordt hiervoor gekozen wanneer er veel zendingen verstuurd worden. Er zijn meerdere labelprinters waarmee u etiketten op A6 formaat kunt afdrukken. De Dymo 4XL labelprinter en de Zebra labelprinter zijn labelprinters die MyParcel adviseerd.

Pakketten versturen? MyParcel maakt het u makkelijk.

De oplossing voor webwinkeliers die hun verzend- en retourproces gemakkelijker en voordeliger willen organiseren. Start vandaag nog met MyParcel! Benieuwd hoe ik u kan helpen?

Stuur een email of bel naar 013-2340045. U kunt ook WhatsAppen naar 06-10311906.

marcel-contact-linkerkant

MyParcel

MyParcel biedt de oplossing voor webwinkeliers die hun verzend- en retourproces gemakkelijker en voordeliger willen organiseren. Als klant maakt u gebruik van voordelige tarieven, uitstekende service én de betrouwbare levering van PostNL. Door MyParcel te gebruiken kunt u zich meten met (de) toonaangevende webwinkels in Nederland op het gebied van verzending, logistiek en service.

MyParcel

Voordelen van MyParcel:

  • Door en voor webwinkeliers
  • Verzendgemak voor jou én je klanten
  • Up-to-date statusinformatie
  • Klantvriendelijke retouroplossingen
  • Meer dan 10.000 webshops vertrouwen op MyParcel
  • Wereldwijd verzenden: met één klik geregeld

Vrijblijvend registreren

U kunt zich vrijblijvend en gratis registreren door de onderstaande gegevens in te vullen. Ik zorg ervoor dat een medewerker van MyParcel contact met u opneemt. Mocht u vragen hebben, dan kunt altijd contact met mij opnemen.