WooCommerce naar Shopify

Van WooCommerce naar Shopify

Wil je jouw huidige webshop migreren naar Shopify

Wil je weg bij jouw huidige webshop platform, maar weet je niet goed hoe? Wij kunnen jou helpen met onze shop migratie service. Onze alles-in-een migratie verplaatst moeiteloos jouw WooCommerce webshop naar Shopify zonder dat dit jouw verkopen kost.

Bespaar tijd om door ons een migratie van begin tot eind te laten verzorgen voor het importeren van je data naar je nieuwe Shopify webshop.

  • 100% uptime
  • Hoogste beveiligingsniveau
  • Alles-in-één migratie
  • Wij migreren al jouw data over

Wij zorgen voor snelle overgang

van producten, klanten en bestellingen

Het overzetten van een webshop is niet slechts een kwestie van de webshop installeren met een ander besturingssysteem. Een omzetting betekent ook het overplaatsen van alle mogelijke gegevens. Het gaat hierbij om de producten, met plaatjes en de productbeschrijvingen, maar ook alle categorieën, categorieteksten en categorie-afbeeldingen dienen overgezet te worden. Ook je bestel- en klantgegevens zet ik over van je huidige webshop naar je nieuwe webshop. Tevens heb ik de mogelijkheid om verkoopgegevens van je webshop exporteren, zodat er geen data van je webshop verloren gaat.

Wij hebben een migratie tool ontwikkeld die op een soepele manier werkt en tegen een aantrekkelijk tarief over te stappen van bijvoorbeeld Magento naar WooCommerce, Magento naar WooCommerce of van Magento naar WooCommerce. Wij zetten al je belangrijke gegevens over zodat jij snel en moeiteloos weer aan het verkopen bent.

Meer informatie over onze webshop migratie:

Geef het werk uit handen

Wij migreren al jouw data over van WooCommerce naar Shopify

Migratie van data

Een gemiddelde webshop heeft een enorme database aan data. Denk aan ordergegevens, klantgegevens, producten met afbeeldingen en beschrijvingen en de categorieën van je webshop. Het migreren van die data is een enorme klus, waarbij een foutje snel is gemaakt. Het is daarom verstandig om deze klus uit te besteden aan experts, die ervaringen hebben met het overzetten van de data. MarcelMedia helpt je graag bij jouw webshop migratie.

Drie stappen

Webshop migratie voeren wij uit in drie stappen: voorbereiding, uitvoering en nazorg. We brengen eerst in kaart welke data er allemaal aanwezig is in de webshop. De huidige URL-structuur slaan we op en we maken natuurlijk back-ups, zodat er geen waardevolle informatie verloren gaat. Vervolgens migreert MarcelMedia alle data van jouw webshop en implementeren we een eventuele nieuwe URL-structuur. Mocht het nodig zijn, dan zorgen we ook voor redirects van de oude URL’s. Zo blijft alles in je webshop perfect vindbaar.

100% uptime

Je wilt natuurlijk niet dat jouw webshop tijdens de migratie offline gaat. MarcelMedia zorgt ervoor dat de migratie soepel verloopt en garandeert daarbij 100% uptime. Op deze manier gaat er geen sales verloren en blijft je webshop gewoon in de lucht. De klant merkt niets van de migratie en kan blijven shoppen.

AVG-richtlijnen

De data van jouw webshop is natuurlijk vertrouwelijk. Bij onze webshop migratie werken we daarom volgens de AVG-richtlijnen en sluiten we een verwerkingsovereenkomst. Wij gaan zorgvuldig met de data om en gebruiken deze uitsluitend voor het migreren van jouw webshop naar een nieuw platform.

Wat kost een migratie?

Krijg een duidelijke offerte op basis van jouw specifieke behoefte

Om zicht te krijgen in wat een webshop migratie kost, kan je een offerte aanvragen op basis van jouw specifieke behoefte. Aarzel ook zeker niet om contact met ons op te nemen mocht je ergens vragen over hebben.

Webwinkel Migratie Service

Webwinkel Migratie Service

De kosten van migratie zijn afhankelijk van het aantal data dat je in jouw winkel hebt.

Gegevens

Door dit formulier te versturen ga je ermee akkoord dat wij de gegevens die je hebt ingevuld gebruiken om contact met je op te nemen. Onze privacyverklaring vind je hier.