SEO teksten schrijven

SEO Teksten voor je website

SEO teksten op maat geschreven

Op zoek naar een SEO tekstschrijver voor je website? Of je teksten herschrijven? Ik zorg ervoor dat je website gevonden wordt! SEO-teksten met de juiste zoekwoorden. Bij SEO-schrijven verwerk je zoekwoorden strategisch in je tekst, zodat je zoekmachines signalen geeft dat jouw tekst precies gaat over de woorden waar een potentiële bezoeker mee zoekt. Vraag en aanbod sluiten op die manier goed mogelijk op elkaar aan.

  • Uniek en op maat geschreven
  • O.a. productbeschrijvingen en websiteteksten
  • Ready-to-publish content
  • 3-voudige plagiaatcheck
  • Betaal per woord

Unieke teksten

Zo wordt je goed gevonden

Een goede website of webshop zit niet alleen backend goed in elkaar, maar is ook voorzien van uitstekende content (teksten). Ik verzorg voor je niet alleen het technische gedeelte van je website, maar ook professionele SEO teksten (SEO tekstschrijver). Zo word jouw website goed gevonden en blijft de bezoeker langer op de website. Met als uiteindelijk doel natuurlijk het verkopen van diensten of producten.

SEO teksten voor jouw bedrijf nodig?

Om de juiste klanten te bereiken?

Je hebt een goed product, maar het lukt niet om de juiste klanten te bereiken? Dan ontbreekt het waarschijnlijk aan professionele teksten. Het schrijven van een tekst voor een folder of een internetpagina is vakwerk. Een goede tekstschrijver weet als geen ander hoe een communicatieboodschap overgebracht dient te worden. Het is belangrijk dat binnen een tekst de juiste keuzes worden gemaakt op het gebied van woordkeuze, zinsconstructies en samenhang. Alleen op die manier zal je tekst de klant overtuigen.

SEO tekstschrijver

Professionele en unieke SEO teksten

Het aanbieden van een dienst of product op het internet is geen probleem, het vinden van klanten is dat vaak wel. Het is daarom belangrijk om SEO teksten op jouw website te hebben. SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie en richt zich op het ‘verleiden’ van de zoekmachines om klanten naar jouw website te sturen. Een goede SEO-tekst implementeert de belangrijkste keywords, zonder dat de tekst een storende verzameling van die keywords wordt. Bij MarcelMedia ben je aan het juiste adres voor het laten schrijven van professionele en unieke SEO teksten.

Het belang van goede teksten

Unieke en aantrekkelijke teksten

Veel mensen onderschatten het belang van goede teksten. Een goede website of webshop is belangrijk, maar als de juiste content ontbreekt, word jouw website of webshop niet opgepikt door de zoekmachines. Met unieke en aantrekkelijke teksten kun je jezelf onderscheiden van andere ondernemers. Wij hebben jarenlange ervaring met het schrijven van webteksten. Ook voor vertalingen vanuit het Engels kun je bij ons terecht. Wij kunnen teksten voor verschillende doeleinden verzorgen. Zo kunnen wij blogs schrijven, artikelen voor linkbuilding, webshop product beschrijvingen of informatieve pagina’s voor een website.

Vragen of een volledig vrijblijvende offerte?

Neem gerust contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken.

Vaak al binnen 4 uur krijg je een persoonlijk antwoord.

Neem contact op