Magento Webshops

Webshop in Magento

Geschikt voor bedrijven die willen (door)groeien in e-commerce

Voor professionele e-commerce oplossingen kun je niet zonder Magento. Dit krachtige systeem is perfect geschikt voor het bouwen en optimaliseren van je webshop. Geniet van de mogelijkheden van Magento met een professionele webshop, door ons ontwikkeld op basis van je wensen.

De vijf voordelen van een Magento webshop

  • Mobiel, Tablet en Desktop vriendelijk
  • Zoekmachine vriendelijk opgebouwd
  • Makkelijk pagina’s aanpassen en beheren
  • Nederlandse taal en beheer
  • Overal toegang tot je Magento webshop

Magento webshop bouwen

Het opzetten van een Magento webshop die goed converteert en vindbaar is, is vakwerk. Wij hebben ons hierin gespecialiseerd en zorgen voor een shop die volledig aansluit bij jouw behoeften en huisstijl.

Design
Magento maatwerk

Iedere webshop is natuurlijk anders en daarom maken we jouw Magento webshop volledig op maat. Qua design, qua functionaliteiten en qua aansluiting met externe software.

WooCommerce Support
Onderhoud van Magento

Wij nemen je graag het werk uit handen. Laat ons jouw webshop onderhouden zodat je zelf kunt focussen op het aanbod en de omzet.

WooCommerce betalingen ontvangen
Betalingen ontvangen

Online is het belangrijk om volledig aan te sluiten op de wensen van jouw klant. Daarom bouwen we in jouw webshop de meest gebruikte betaalsystemen zoals iDEAL, Creditcard en Mistercash.

API WooCommerce
Externe koppelingen mogelijk

Met een Magento webshop kan bijna alles. Externe koppelingen toevoegen via een API? In de meeste gevallen is dit geen probleem. Informeer naar de mogelijkheden.

Magento Dashboard

Overzichtelijk dashboard

In één oogopslag inzicht in jouw orders en omzet op het dashboard

Uiteindelijk gaat het bij een webshop natuurlijk om de orders en de omzet. Bij Magento krijg je een dashboard waarop je in één oogopslag alle informatie terugvindt die belangrijk is. Je kunt het dashboard helemaal naar wens instellen of ons vragen dat voor je te doen.

Magento product bewerken

Gemakkelijk artikelen beheren

Pas de artikelomschrijving aan met de uitgebreide WYSIWYG editor.

Wij bouwen de Magento webshop voor je, maar zorgen er ook voor dat je vervolgens zelf aan de slag kunt. Dankzij de editor kun je snel artikelomschrijvingen aanpassen. Maak gebruik van sjablonen om in hetzelfde stramien te blijven werken. En maak je geen zorgen over SEO, de Magento software zorgt voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines.

Magento Afrekenen

Aflever- en betaalmethoden

Kies zelf welke aflever- en betaalmethoden jouw bezoeker mag gebruiken.

Kies zelf op welke manier je graag jouw bestellingen naar de klanten stuurt. En welke manieren van betalen de klant heeft binnen jouw webshop. iDEAL, PayPal, op rekening, het kan allemaal. Jij bepaalt.

Kies bijvoorbeeld voor Pay.nl om betalingen te ontvangen.

Magento verzendopties

Verzendmethodes

Verzenden op jouw manier

Het is jouw webshop en dus kies jij hoe je pakketten wilt verzenden. Bereken je een vaste prijs? Wil je realtime de kosten in rekening brengen? En verzend je door heel Europa of alleen naar een paar landen? Met jouw Magento webshop kun je zeer specifiek configureren hoe je de verzending regelt. En zelfs dropshipping is nodig?

Handig is ook dat je direct verzendlabels kunt aanmaken via MyParcel, Sendcloud of PostNL. Daarvoor is een koppeling nodig waar we je graag mee helpen. Met deze koppeling kun je ook zendingen volgen en pakketten versturen. En ideaal: Track & Trace statusinformatie wordt ook gelijk teruggekoppeld naar je klant.

Tip: MyParcel, Sendcloud

Magento bestellingen

Multistores

Meerdere webshops in een Magento omgeving

Wat kun je concreet met Multi Store? Stel, je verkoopt wasmachines en autobanden. Twee totaal verschillende branches, maar het zou wel fijn zijn om beide webshops eenvoudig te beheren. In dit voorbeeld kies je voor één website met twee stores. Magento maakt voor beide stores een aparte categoriestructuur aan. Alleen actief op de Nederlandse markt? Dan heb je aan één store view genoeg per store. Ook in het buitenland actief? Dan maak je voor ieder land een aparte store view aan per store. Dit kan op verschillende manieren.

Google Analytics

Uitgebreide bezoekersstatistieken

Google Analytics integratie biedt de mogelijkheid om klik- en zoekgedrag van de bezoekers te analyseren.

Je kunt eenvoudig Google Analytics integreren met jouw Magento webshop. Hiermee krijg je veel inzicht in het zoekgedrag van bezoekers en het gedrag in jouwe webshop. Om daar vervolgens op te anticiperen en je webshop nog beter te maken. Wanneer je je verdiept in de statistieken kun je hier veel voordeel uit halen.

Magento CMS

Gemakkelijk pagina’s toevoegen

Pagina’s aanmaken en op de juiste plek invoegen.

Zelf extra pagina’s aanmaken of toevoegen? Geen probleem met jouw Magento webshop. Voeg pagina’s toe en plaats ze in het menu. Of maak subpagina’s, zodat er categorieën ontstaan. De URL wordt automatisch aangepast en eventueel oude links van andere websites blijven werken.

Uitgebreide koppelingen

Voor betaalmethodes, verzendmethodes, kassa systemen en boekhoud programma's

De kans is groot dat je al met verschillende systemen werkt. Bijvoorbeeld MyParcel, Pay, Mollie of MoneyBird. Dan zou het niet handig zijn als al die systemen naast elkaar zouden werken. Met een Magento webshop kun je in veel gevallen koppelingen maken en zodoende de verschillende tools aan elkaar verbinden. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw specifieke koppeling.

Magento maatwerk codering

Uitbreidingen en maatwerk

Er is nog veel meer mogelijk

Natuurlijk denken we graag met je mee bij het bouwen van jouw Magento webshop. We helpen je graag bij het vergroten van je activiteiten en het verder professionaliseren van jouw online verkoop. Binnen Magento is er veel mogelijk en daarom gaan we eerst met je in gesprek om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Vervolgens komen we met een voorstel en gaan we aan de slag met een eerste opzet. Veel slimme tools zijn in te bouwen in Magento, waaronder bijvoorbeeld een automatische prijsberekening. En de kans is groot dat ook jouw specifieke wens prima mogelijk is. Informeer naar de mogelijkheden!

Heb je een vraag over Magento? Of wil je meer informatie?

Neem dan contact op via de onderstaande mogelijkheden..