Pay.nl

Mis geen betaling meer online

Snel, makkelijk en veilig betalingen ontvangen via Pay.

Pay. is dé betaalprovider die on- en offline verkopen makkelijk en leuk maakt. Een betrouwbare en slimme partner die dagelijks honderdduizenden betalingen verwerkt. Met het aanbieden van alle populaire betaalmethoden timmeren ze hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in de markt te worden.

Een aantal voordelen van Pay.

  • Alle populaire betaalmethoden binnen Nederland en Europa
  • Dagelijkse gratis uitbetaling
  • Geen opstartkosten
  • Geen maandelijkse kosten bij gratis pakket

MarcelMedia is Partner van Pay. en zorgt voor een keurige integratie van Pay.nl in WooCommerce en Magento webshops.

Aanmelden bij Pay.nl
Betaalmethodes van Pay.

Altijd een betaalmethode die bij jou past

Geschikt voor vele webshops zoals Woocommerce en Magento

Welk product of dienst je online ook aanbiedt, Pay.nl heeft altijd een geschikte betaaloplossing. Je hebt bij Pay. de keuze uit verschillende (internationale) betaalmethoden per bank, telefonisch, credit- en prepaid card. De meest gebruikelijke methoden voor webshops zijn iDEAL, MisterCash / Bancontact, Giropay, MyBank, Overboeking, Incasso, MasterCard, Visa, Carte Bleue, Postepay, Maestro, Sofortbanking, PayPal, IN3, Riverty (Voorheen Afterpay), Mopay, Paysafecard en Webshop Giftcard.

Gelukkig is er Pay.nl, geen grote multinational, maar een oer-Hollandse partner die dagelijks tienduizenden betalingen in goede banen leidt. Vanuit de locaties Spijkenisse en Enschede houden ze elkaar scherp en zijn ze kritisch, maar werken ze toch als een hechte groep aan hun missie: veilig en betrouwbaar betalingen mogelijk maken.

Wil jij de diensten van Pay.nl uitproberen, zonder dat je direct vast zit aan een contract en maandelijkse kosten? Aanmelden bij Pay.nl je dan bij Pay.nl en kies voor het gratis Pioneer pakket. Je maakt met dit pakket gebruik van alle populaire betaalmethoden, behalve incasso en creditcard. Ben je tevreden over de diensten van Pay? Dan kun je jouw pakket altijd upgraden en gebruik maken van vele extra’s en meer voordeel.

Wij kunnen Pay volledig installeren in jouw webshop zonder problemen.

Aanmelden bij Pay.nl

Mis geen betaling online!

Ben je op zoek naar nationale en internationale betaalmogelijkheden voor je webshop? Welk product of dienst jij online ook aanbiedt: Pay. heeft altijd een geschikte betaalmethode.
Icoontje
Internetbankieren

De nummer één betaalmethode in Nederland is iDEAL. Deze betaalmethode mag echt niet ontbreken in jouw webshop. Heb je ook veel Belgische klanten, dan doe je er goed aan om Bancontact aan te bieden. Voor de Duitse klanten zijn vooral Giropay en SOFORT banking onmisbaar en richt je je op de Poolse markt, dan mag P24 niet ontbreken. Zo is er voor ieder land de juiste betaalmethoden.

Icoontje
Pinbetalingen / In-store

Online en offline dienstverlening wordt tegenwoordig steeds meer met elkaar verweven. Als je naast jouw webshop ook een fysiek verkooppunt hebt zoals een winkel of afhaalpunt dan wil je uiteraard dat jouw klanten ook hier zorgeloos kunnen betalen. Via Pay. kan je ook de pinbetalingen in jouw fysieke winkel aan je betaalmethoden toevoegen om zo jouw klanten nog beter van dienst te zijn.

Icoontje
Kaartbetalingen

Creditcards zijn wereldwijd ingeburgerd en deze betaalmethode bieden voor consumenten veel voordelen. Populaire creditcards zijn die van Mastercard, Visa en American Express. Aankopen van consumenten zijn vaak verzekerd via deze betaalmethode. In Nederland wordt nog vaak betaald met de Maestro Debitcard (pinpas). Een must have voor jouw webwinkel!

Icoontje
Achteraf betalen

Bijna een derde van de consumenten geeft aan het liefst achteraf te willen betalen. Met ‘eerst zien, dan betalen’ als motto is online aankopen doen natuurlijk ook nog nooit zo laagdrempelig geweest. Met slechts één klik op de knop kunnen bestellingen moeiteloos worden geplaatst en in no time thuis worden afgeleverd, zonder daar eerst voor te betalen. Populaire aanbieders zijn AfterPay, Klarna en Billink.

Icoontje
Wallet betalingen

Een wallet is een virtuele portemonnee, waar de consument een bedrag op stort om van daaruit betalingen te verrichten. Een oordeel van deze betaalmethoden is dat de klant niet overal op zijn bankgegevens hoeft in te voeren. Voorbeelden zijn PayPal, Apple Pay, Amazon Pay en Payconiq. In China wordt er bijna alleen maar op deze manier betaald via WeChat Pay en Alipay.

Icoontje
Gespreid betalen

Via gespreid betalen geef je jouw klanten de mogelijkheid om producten in termijnen te betalen. Deze online betaalmethode is uitermate geschikt voor grotere uitgaven. Denk hierbij aan productcategorieën als witgoed, elektronica of meubels. Maar ook elektrische fietsen, scooters, gadgets of sieraden. Aanbieders van gespreid betalen zijn In3, SprayPay en CreditClick.

Registreer je nu en ontdek direct de voordelen van Pay.

In 6 stappen een Pay. account!

Klik op de onderstaande knop en kies voor het gratis Pioneer pakket.

Aanmelden bij Pay.nl