Ik neem zowel kleine als grote klussen aan als het gaat om websites en webshops. Ik gebruik mijn ervaring en jouw ideeën om deze samen met je te verbeteren.

Diensten

Ik kan je helpen met Magento, osCommerce en WordPress websites. Heb je een webshop of website nodig? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. In overleg met jou komen we altijd tot het best mogelijke resultaat, waarbij kwaliteit en gebruiksvriendelijk van je online omgeving voorop staan. Met meer dan 15 jaar ervaring weet ik als geen ander wat de geheimen zijn van een goede website.

Websiteonderhoud

Elke website of webshop moet onderhouden worden. Heb je last van een technisch mankement? Heb je vragen over osCommerce, Magento of WordPress? Of wil je nieuwe functionaliteiten toevoegen aan je site? Ik sta graag voor je klaar.

Bij mij kan je terecht voor de volgende diensten:

Bij mij kan je terecht voor:

 • Website ontwikkeling
  Van eenvoudig tot zeer geavanceerd, geheel naar wens.
 • Onderhoud
  Onderhoud aan je website, of slechts een kleine aanpassing?
 • Advies
  Een onafhankelijk advies is vaak wenselijk.
 • Automatisering
  Bouwen van webapps voor het automatiseren van bedrijfsprocessen.
 • Maatwerk
  Ik sta open voor elk nieuw project!

SEO Teksten

SEO Teksten

SEO-teksten voor je website nodig?

Op zoek naar nieuwe SEO-teksten voor je website? Of jouw teksten herschrijven? Ik zorg ervoor dat je website gevonden wordt! Met unieke en aantrekkelijke teksten kan je zich onderscheiden van andere ondernemers. Wij hebben jarenlange ervaring met het schrijven van webteksten.

Lees verder unieke teksten
Streetview in je winkel

Streetview in je winkel

Hoe ziet het er binnen uit?

Klanten willen tegenwoordig alles van je bedrijf weten. Hoe ziet het er binnen uit? Wat is de sfeer van jouw café, winkel, showroom, of kantoor? Een virtuele rondleiding met Google Maps biedt je de kans om je klanten te laten zien wat je in huis hebt. Beelden zeggen meer dan duizend woorden en geven je bedrijf een gezicht.

Lees verder over mogelijkheden
Landingspagina schrijven

Landingspagina schrijven

Tegenwoordig niet meer om heen

Landingspagina’s, je kunt er tegenwoordig niet meer om heen. Wanneer je organisch gevonden wilt worden, zal je ook landingspagina’s moeten maken. Wat zijn deze pagina’s precies, waar moeten ze aan voldoen en wat kan je ermee? Ik leg het je graag uit. Heb je landingspagina’s nodig voor je eigen site?

Lees verder over deze dienst
Google AdWords

Google AdWords

Advertentie platform van Google

Google AdWords is het advertentie platform van Google waarmee kan je adverteren op o.a. de zoekmachine van Google en haar zoekpartners. Wanneer je niet op de gewenste positie komt in de organische zoekresultaten biedt Google AdWords een uitkomst. Daarnaast kan je uiterst efficiënt extra verkeer naar je site genereren.

Lees verder over AdWords
Reclamescherm A58

Reclamescherm A58

Scherp beeld en heldere kleuren

Het led-scherm langs de A58 bij Tilburg biedt bedrijfsleven, overheid en andere organisaties een dynamisch podium om commerciële en informatieve boodschappen onder de aandacht te brengen. Het spectaculaire formaat, scherp beeld en heldere kleuren garandeert dag en nacht een hoge attentiewaarde.

Lees verder over mogelijkheden
Websites

Websites

Makkelijk in beheer en onderhoud

Ik ontwerp en ontwikkel je website van A tot Z. Geschikt voor desktop, tablets en smartphones. Makkelijk aanpassen en goed vindbaar in Google. Welke functionaliteit je ook in gedachte heeft. Als je een WordPress website laat maken bij MarcelMedia is veel mogelijk! Ik lever maatwerk op basis van jouw wensen.

Lees verder over Wordpress
Webshops

Webshops

Specialist in osCommerce en Magento

Bij mij kan je terecht voor het ontwikkelen, uitbreiden, optimaliseren en verbeteren van osCommerce en Magento webwinkels. Mijn specialisatie is vooral osCommerce. Al ruim 12 jaar werk ik met osCommerce en mogelijkheden zijn voor mij onbeperkt. Wil je een eigen webwinkel beginnen? Of laten aanpassen?

Lees verder over webshops
Webhosting

Webhosting

Hosting voor websites en webshops

Het hosten van een website of een kleine webshop hoeft niet duur te zijn. Voor enkele tientjes per jaar heb je al kwalitatief goede hosting. Maar er zijn zoveel aanbieders. Hoe weet je welke hostingbedrijf je moet hebben? Dagelijks ontwikkelen en optimaliseren wij vele websites voor onze klanten.

Lees verder over webhosting
Datamigratie

Datamigratie

Van webshop naar webshop

Ik kan je data informatie uit jouw webshop moeiteloos omzetten naar een ander type webshop. Het voordeel van mijn service is dat al je producten behouden blijven. Met andere woorden, na de omzetting hoef je niet alle producten opnieuw te plaatsen in je nieuwe webshop software.

Uw webshop omzetten?
osCommerce service

osCommerce service

Hulp en antwoord op uw vragen

Of je nou een nieuwe webshop wilt laten maken, een bestaande webshop wilt opfrissen met een nieuw design, een pagina vol met errors krijgt, hulp nodig hebt bij onderhoud of weer iets heel anders. Ik sta voor je klaar om osCommerce hulp te bieden waar dit nodig is.

Ik help u graag met al uw vragen
Wordpress service

Wordpress service

Hulp en antwoord op je vragen

Of je nou een nieuwe webshop wilt laten maken, een bestaande webshop wilt opfrissen met een nieuw design, een pagina vol met errors krijgt, hulp nodig hebt bij onderhoud of weer iets heel anders. Ik sta voor je klaar om Magento hulp te bieden waar dit nodig is.

Ik help je graag met al je vragen
Magento service

Magento service

Hulp en antwoord op je vragen

Of je nou een nieuwe webshop wilt laten maken, een bestaande webshop wilt opfrissen met een nieuw design, een pagina vol met errors krijgt, hulp nodig hebt bij onderhoud of weer iets heel anders. Ik sta voor je klaar om Magento hulp te bieden waar dit nodig is.

Ik help u graag met al uw vragen
osCommerce naar Magento

osCommerce naar Magento

Volledige datamigratie

Ik verzorg de volledige datamigratie van osCommerce naar Magento. Denk daarbij aan de producten, de categorieën, bestaande orders, klantinformatie, beoordelingen et cetera. Mogelijkheid is er ook dat de ranking van je shop up-to-date blijft. Ook na de datamigratie zullen klanten je webshop moeiteloos vinden.

Lees verder over deze migratie
Automatiseren bedrijfsprocessen

Automatiseren bedrijfsprocessen

Effectievere bedrijfsvoering

Het automatiseren van bedrijfsprocessen is nodig voor een betere bedrijfsvoering. Ik denk graag met je mee voor het optimaliseren van je bedrijfsproces! Klantgegevens blijven overzichtelijk bij elkaar en de bedrijfsvoering wordt eenvoudiger. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het automatiseren van je bedrijfsprocessen?

Lees verder automatiseren