Koppelingen met websites en webshops

Koppelingen

Breid je website of webshop uit met handige koppelingen

Met behulp van koppelingen kun je jouw website of webshop uitbreiden met o.a. ERP-Pakketten, transporteurs, betaalprovider en beoordelingen. De volgende koppelingen zijn beschikbaar voor WordPress websites, Woocommerce webshops of Magento webshops. Op deze manier vergroot je het aantal functionaliteiten van je webshop. Je implementeert namelijk de mogelijkheden van de gekoppelde applicatie in het webshopsysteem.

Koppelingen

Bundel de krachten met onze partners

MarcelMedia heeft samenwerkingen en koppelingen met verschillende leveranciers van softwaresystemen. Bekijk hier met welke partijen we een intensieve samenwerking hebben of gebruik de link voor meer informatie.

Wat is een webshop koppeling?

Breid je de functionaliteiten van je webwinkel uit

Met een webshop koppeling breid je de functionaliteiten van je webwinkel uit. Zo kun je de webshop bijvoorbeeld koppelen aan je boekhoudsoftware of applicaties voor voorraadbeheer of pakketafhandeling. In dit artikel leggen wij uit hoe een webshop koppeling werkt, wat de mogelijkheden zijn, welke voordelen het heeft, voor welke webshops een koppeling interessant is en wat de kosten zijn.

Met een webshop koppeling koppel je (het CMS van) je webshop aan andere software. Dit kan bijvoorbeeld je boekhoudsoftware zijn, een applicatie om het betaalproces te automatiseren, een CRM-systeem (customer relationship management) of speciaal voor jouw organisatie ontwikkelde software. Op deze manier vergroot je het aantal functionaliteiten van je webshop. Je implementeert namelijk de mogelijkheden van de gekoppelde applicatie in het webshopsysteem.