Websites van MarcelMedia

Een nieuwe website laten maken?

Kies voor WordPress: Gebruiksvriendelijk en razendsnel

Op zoek naar een goed werkende website die er geweldig uitziet, snel is en eenvoudig is te beheren? Kies voor een WordPress website. WordPress is het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem) ter wereld en dat is niet voor niets. Websites via dit platform bieden vele mogelijkheden. Als freelance webdesigner help ik je graag op weg naar een professionele WordPress website. Of het nu gaat om een eenvoudig of meer complex project, samen met jou ga ik voor een perfecte website. Laat daarom je WordPress website maken door MarcelMedia.

Jouw WordPress website is:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Razendsnel
  • Goed vindbaar in Google
  • Eenvoudig in beheer
  • Volledig responsive op tablets en smartphones

Waarom kies je voor een website met Wordpress

Het is het meestgebruikte CMS en enorm populair

Een WordPress website is een uitstekende manier om jouw bedrijf online zichtbaar te maken. WordPress sites laden snel en scoren goed in de zoekmachines, waaronder natuurlijk Google. Daarnaast zijn deze website gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in het beheer. Het grote voordeel van WordPress is dat jij zelf de achterkant van de site kunt bijhouden, zonder dat je daar programmeercode voor hoeft te begrijpen. Wij bouwen jouw WordPress site en zorgen ervoor dat je vervolgens zelf aan de slag kunt met het maken van aanpassingen of het uitvoeren van updates.

Ik ga aan de slag met een volledige WordPress website voor jou. Uiteraard wordt de website volledig kant-en-klaar opgeleverd, zodat deze klaar is voor gebruik. Daarnaast zorg ik ervoor dat werkelijk ieder onderdeel van jouw site is te beheren via het CMS. Even snel een afbeelding wijzigen? Geen probleem. En net dat ene stukje tekst anders opschrijven? Je doet het gemakkelijk zelf met WordPress.

Vindbaarheid, snelheid en SEO

Goed gevonden worden op Google is belangrijk

Het internet bestaat vandaag de dag uit miljoenen websites. Zie dan maar eens op te vallen en bovenaan te komen in de zoekmachines. Er zijn een aantal factoren die hieraan kunnen bijdragen. Ten eerste het voldoen aan de richtlijnen die Google voorschrijft voor websites. MarcelMedia zorgt ervoor dat jouw WordPress website voldoet aan de laatste richtlijnen. Daarnaast voorzie ik je van tips en adviezen over wat je zelf nog kunt doen voor SEO (Search Engine Optimization). En desgevraagd voer ik een zoekwoordenanalyse uit of help ik je mee bij een SEO-strategie. Zo kom jij bovenaan in de zoekmachines.

Responsive Website in Wordpress

Volledig responsive website

Geschikt voor elk mobiel apparaat zoals tablets en telefoons

We zijn tegenwoordig altijd en overal online. Daarom is het belangrijk dat jouw WordPress website op ieder apparaat perfect werkt: je laptop, smartphone of tablet. Een responsive design is daarbij onmisbaar. MarcelMedia zorgt ervoor dat jouw website perfect schaalt op ieder afzonderlijk apparaat. Naast dat dit fijn is voor de lezer, is een goede mobiele website ook een belangrijke voorwaarde voor een goede ranking in de zoekmachines.

Social media op je website

Maak je bedrijf of website bekend

Jouw website is natuurlijk een belangrijk communicatiekanaal voor je bedrijf, maar dat zijn jouw socialkanalen absoluut ook. Daarom is het verstandig om je website en social media aan elkaar te koppelen. Zo versterken deze middelen elkaar. MarcelMedia helpt je graag bij de perfecte integratie van de socials op je website. Ook kunnen we meedenken over het optimaliseren van het bereik van de socials en website.

Volop functionaliteiten

Uitbreiden is geen probleem

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Dat heeft als voordeel dat er ontzettend veel slimme toepassingen worden ontwikkeld voor het platform. In de praktijk betekent dit dat vrijwel iedere functionaliteit geïntegreerd kan worden met WordPress. Van contactformulieren tot een meertalige website of de integratie van een webshop. Informeer naar de mogelijkheden.

WordPress website maken: stappenplan

MarcelMedia helpt je verder

MarcelMedia is dé specialist voor het maken van jouw WordPress website. Daarbij gaan we zorgvuldig te werk. Het begint met het achterhalen van het doel van jouw site. Voor wie is deze bedoelt? Wat wil je ermee bereiken? Moeten mensen daadwerkelijk een actie uitvoeren via of dankzij jouw site?

Vervolgens gaan we met elkaar in gesprek over een eerste schets voor jouw website. Daarbij is natuurlijk huisstijl en uitstraling belangrijk. Maar zeker ook hoe de huidige site eruit ziet en wat je daarvan wilt behouden. Ook is het goed om hierbij aandacht te hebben voor eventuele concurrenten. Wat doen zij, wat vind je daarvan en hoe zou je het zelf willen doen?

Na het gesprek en de keuze voor een WordPress pakket ga ik aan de slag met een uniek ontwerp in Photoshop. Dat sluit uiteraard zoveel mogelijk aan op jouw wensen. We sleutelen hier net zolang aan totdat je 100% tevreden bent. Vanaf dat moment bouwen we de website totdat je een perfecte WordPress site hebt. MarcelMedia maakt standaard unieke ontwerpen, zodat jouw website écht onderscheidend is. Liever een standaard ontwerp, dan kan dat natuurlijk ook. De website wordt dan gebouwd op een bestaand template. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact met mij op.