Webshops in Woocommerce en Magento

Professionele webshop laten maken?

Voor zowel kleine als grote bedrijven op maat

Wij maken professionele webshops die gemakkelijk te beheren zijn. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw webshop responsive is, geoptimaliseerd voor de zoekmachines, overal ter wereld toegankelijk en eenvoudig aan te passen is.

Vijf redenen om jouw webshop te laten maken door MarcelMedia:

  • Geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven
  • Volledig responsive: geschikt voor mobiel, tablet en desktop
  • Geoptimaliseerd voor de zoekmachines (SEO)
  • Eenvoudig te beheren en aan te passen
  • Overal ter wereld toegang tot je webshop

Kies voor Woocommerce of Magento

Webshop beginnen of wijzigen

Met een blik op de toekomst.

Je wilt graag een eigen webshop starten. Maar waar begin je? Als het gaat om webshop of E-commerce platformen heb je tegenwoordig heel veel keuze. Teveel keuze zou je bijna kunnen zeggen. En welk platform past nu het beste bij jouw aanbod, doelgroep en vooral bij jouw wensen? Wij weten als geen ander wat belangrijk is om een professionele webshop te kunnen starten.

Wij bouwen nieuwe WooCommerce webshops en Magento webshops en migreren bestaande webshops naar een WooCommerce webshop in WordPress of Magento. Vanuit mijn jarenlange ervaring met e-commerce CMS systemen heb ik gekozen voor WooCommerce en Magento, omdat mijn focus en specialisatie bij WordPress en Magento ligt.

Ik bouw professionele webshops voor zowel kleine als grote bedrijven op maat. Het platform waarop de webshop wordt gebouwd wordt aangepast aan je wensen.

Alles wat je nodig hebt

om online te verkopen

Bezoekers beslissen binnen een aantal tellen of hetgeen wat ze zien is interessant is of niet. Daarom is juist de uitstraling van je webshop belangrijk. Ik zorg voor een unieke professionele uitstraling van je webshop waarbij bezoekers in één oogopslag zien wat je te bieden hebt. In tegenstelling tot veel kant-en-klare platformen zit je bij mij niet vast aan een limiet van producten of categorieën. Je kunt zoveel producten en productcategorieën toevoegen als je wilt.

Wat kost het?

Dat is afhankelijk van de wensen.

Ik ben niet gebonden aan een vast platform waarop je webshop moet worden gebouwd. Magento 2, WordPress Woocommerce, osCommerce of andere platformen zijn voor mij niet vreemd. Wij kijken samen wat voor jou en het budget de beste oplossing is om je shop te realiseren. Kosten zijn dus afhankelijk van de wensen en mogelijkheden. Na een kennismakingsgesprek maak ik een passende offerte.

Responsive webshop

Mobiel, tablet en desktop

Het is tegenwoordig absoluut noodzakelijk dat jouw webshop perfect te bekijken is op diverse apparaten. Bijna 80% van het internetverkeer komt tegenwoordig van smartphones. Daarom zorg ik ervoor dat jouw webshop perfect functioneert op mobiele telefoons. Maar ook tablets en desktops verliezen we niet uit het oog. Jouw webshop wordt volledig responsive, zodat de klant op elk apparaat snel jouw producten of diensten kan vinden en afrekenen.

Aanpassen van bestaande webshops

Oplossen van problemen

Ben je niet tevreden over je huidige webshop? Ik ontwerp en ontwikkel niet alleen nieuwe webshops, maar ik pas ook bestaande webshops aan. Denk bijvoorbeeld aan een element binnen de webshop wat niet lekker loopt. Gezien de jarenlange ervaring heb ik snel genoeg in de gaten wat er aan schort en kan ik binnen korte tijd het probleem voor je oplossen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact met mij op.