Webshops in Woocommerce

Webshop in WooCommerce

Een gemakkelijk te bedienen webshop voor succesvol ondernemen

Wil je een eigen webshop laten bouwen? En je producten zijn klaar om verkocht te worden en je kunt niet wachten om live te gaan. Hoewel het je aan enthousiasme niet ontbreekt, is het ontwikkelen van een webshop niet altijd eenvoudig. Zoek je daarom een professioneel bureau dat dit voor je kan doen, het liefst tegen een scherp tarief.

Wij ontwikkelen professionele webshops met slimme uitbreidingen:

  • Klanten kunnen direct online betalen
  • Uitstekende vindbaarheid in Google
  • Gemakkelijk producten toe te voegen
  • Sterke beveiliging van je webshop
  • Optimale performance en snelheid

Jouw toekomstige webshop is uitgerust met de beste techniek

Het opzetten van een WooCommerce webshop die goed converteert en vindbaar is, is vakwerk. Wij hebben ons hierin gespecialiseerd en zorgen voor een shop die volledig aansluit bij jouw behoeften en huisstijl.

Online Betalen
Direct online laten betalen

Met behulp van Pay.nl of Mollie rekenen je toekomstige klanten eenvoudig af met onder andere iDEAL, Bancontact, Klarna, PayPal of creditcard.

Maatwerk
WooCommerce maatwerk

Iedere webshop is natuurlijk anders en daarom maken we jouw WooCommerce webshop volledig op maat. Qua design, qua functionaliteiten en qua aansluiting met externe software.

Producten
Onbeperkt producten

In het WooCommerce systeem zet je in een paar klikken jouw assortiment online. Je voegt bovendien zoveel producten toe als je wilt.

Flexibel
Flexibel en eenvoudig in gebruik

Per product bepaal je de prijs, categorie en productvarianten. Even geen voorraad? Met een klik op de knop wijzig je de beschikbaarheid.

Uitgelichte producten
Toon uitgelichte producten

Speciale acties? Of toon je liever je bestverkochte producten? Licht je topdeals uit op de homepage van jouw webshop.

Koppelingen
Externe koppelingen mogelijk

Met een WooCommerce webshop kan bijna alles. Externe koppelingen toevoegen via een API? In de meeste gevallen is dit geen probleem. Informeer naar de mogelijkheden.

Onderhoud
Onderhoud van WooCommerce

Wij nemen je graag het werk uit handen. Laat ons jouw webshop onderhouden zodat je zelf kunt focussen op het aanbod en de omzet.

Icoontje
Slim en uitgebreid filtersysteem

Heb jij verschillende productcategorieën? Maak eenvoudig zelf filters voor aan. Zo vindt de bezoeker sneller wat hij zoekt.

Woocommerce Dashboard

Overzichtelijk dashboard

In één oogopslag inzicht in jouw orders en omzet op het dashboard

Uiteindelijk gaat het bij een webshop natuurlijk om de orders en de omzet. Bij WooCommerce krijg je een dashboard waarop je in één oogopslag alle informatie terugvindt die belangrijk is. Je kunt het dashboard helemaal naar wens instellen of ons vragen dat voor je te doen.

Woocommerce artikelen beheren

Gemakkelijk artikelen beheren

Pas de artikelomschrijving aan met de uitgebreide WYSIWYG editor.

Wij bouwen de WooCommerce webshop voor je, maar zorgen er ook voor dat je vervolgens zelf aan de slag kunt. Dankzij de eenvoudige editor kun je snel artikelomschrijvingen aanpassen. Maak gebruik van sjablonen om in hetzelfde stramien te blijven werken. En maak je geen zorgen over SEO, de WooCommerce software en SEOPress zorgen voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines.

Woocommerce betaal en verzendmethodes

Aflever- en betaalmethoden

Kies zelf welke aflever- en betaalmethoden jouw bezoeker mag gebruiken.

Kies zelf op welke manier je graag jouw bestellingen naar de klanten stuurt. Dit kan ook gekoppeld worden met PostNL, Sendcloud of MyParcel. Je voegt in een handomdraai de populairste betaalmethoden toe aan je webshop, zoals iDEAL, Bancontact, Giropay, creditcards en de bekende achteraf betaalmethoden.

Woocommerce verzendetiket

Verzendmethodes

Verzenden op jouw manier

Het is jouw webshop en dus kies jij hoe je pakketten wilt verzenden. Bereken je een vaste prijs? Wil je realtime de kosten in rekening brengen? En verzend je door heel Europa of alleen naar een paar landen? Met jouw WooCommerce webshop kun je zeer specifiek configureren hoe je de verzending regelt. En zelfs dropshipping is nodig?

Handig is ook dat je direct verzendlabels kunt aanmaken via MyParcel, Sendcloud of PostNL. Daarvoor is een koppeling nodig waar we je graag mee helpen. Met deze koppeling kun je ook zendingen volgen en pakketten versturen. En ideaal: Track & Trace statusinformatie wordt ook gelijk teruggekoppeld naar je klant.

Woocommerce afbeelding bewerken

Afbeeldingen invoegen en bijsnijden

Met de uitgebreide imagemanager kun je zonder problemen afbeeldingen invoegen en bewerken.

Een goed product is voorzien van een goede afbeelding. Met de ingebouwde imagemanager snijd je probleemloos foto’s bij of bewerk je ze. Daarnaast worden te grote foto’s automatisch verkleind, zodat de snelheid van je website optimaal blijft.

Woocommerce Analytics

Uitgebreide bezoekersstatistieken

Google Analytics integratie biedt de mogelijkheid om klik- en zoekgedrag van de bezoekers te analyseren.

Je kunt eenvoudig Google Analytics integreren met jouw WooCommerce webshop. Hiermee krijg je veel inzicht in het zoekgedrag van bezoekers en het gedrag in jouwe webshop. Om daar vervolgens op te anticiperen en je webshop nog beter te maken. Wanneer je je verdiept in de statistieken kun je hier veel voordeel uit halen.

Woocommerce Menu

Gemakkelijk pagina’s toevoegen

Met het versleepbare menu kun je gemakkelijk pagina’s aanmaken en op de juiste plek invoegen.

Zelf extra pagina’s aanmaken of toevoegen? Geen probleem met jouw WooCommerce webshop. Voeg pagina’s toe en plaats ze in het menu. Of maak subpagina’s, zodat er categorieën ontstaan. De URL wordt automatisch aangepast en eventueel oude links van andere websites blijven werken.

Uitgebreide koppelingen

Voor betaalmethodes, verzendmethodes, kassa systemen en boekhoud programma's

De kans is groot dat je al met verschillende systemen werkt. Bijvoorbeeld MyParcel, Pay, Mollie of MoneyBird. Dan zou het niet handig zijn als al die systemen naast elkaar zouden werken. Met een WooCommerce webshop kun je in veel gevallen koppelingen maken en zodoende de verschillende tools aan elkaar verbinden. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw specifieke koppeling.

Woocommerce maatwerk

Uitbreidingen en maatwerk

Er is nog veel meer mogelijk

Natuurlijk denken we graag met je mee bij het bouwen van jouw WooCommerce webshop. We helpen je graag bij het vergroten van je activiteiten en het verder professionaliseren van jouw online verkoop. Binnen WooCommerce is er veel mogelijk en daarom gaan we eerst met je in gesprek om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Vervolgens komen we met een voorstel en gaan we aan de slag met een eerste opzet. Veel slimme tools zijn in te bouwen in WooCommerce, waaronder bijvoorbeeld een automatische prijsberekening. En de kans is groot dat ook jouw specifieke wens prima mogelijk is. Informeer naar de mogelijkheden!

WooCommerce webshop laten maken door MarcelMedia?

Neem contact op via de onderstaande mogelijkheden voor meer informatie