Google Ads

Google Ads

Direct resultaat met Google Ads!

Meer relevante bezoekers én conversies tegen lagere kosten. Word gevonden wanneer klanten op Google zoeken naar de producten of diensten die je aanbiedt. En betaal alleen wanneer iemand op je advertentie klikt.

De voordelen van Google Ads:

 • Lokaal, regionaal en landelijk bereik
 • De juiste persoon, de juiste plaats, op het juiste moment
 • Duidelijke prestatierapporten
 • Perfect voor remarketing
 • Geen lange en moeilijke contracten

Haal meer klanten binnen

met Google Ads en Shopping

Google Ads
Vergroot het succes van jouw bedrijf

Zorg dat je gevonden wordt wanneer potentiële klanten via Google Zoeken en Maps op zoek zijn naar bedrijven als dat van jou. Je betaalt alleen voor resultaten, zoals klikken op je website of telefoontjes naar je bedrijf.

Google Ads
Advertenties tonen aan juiste bezoeker

Als mensen iets willen doen of kopen of ergens heen willen, zoeken ze op Google. Je advertentie kan op Google worden weergegeven precies op het moment wanneer iemand zoekt naar producten of services zoals die van jou.

Of het nu op desktop of mobiel is, een advertentie op het juiste moment kan waardevolle klanten opleveren.

Google Ads
Budget voor jouw bedrijf

Google Ads geeft je de volledige controle over je advertentiebudget. Je betaalt nooit meer dan het maximale maandbudget dat je instelt. Bovendien kun je je uitgaven op elk gewenst moment aanpassen of tijdelijk stopzetten.

Google Ads
Vind de juiste klanten

Met onze slimme, eenvoudige advertenties kun je meer relevante klanten bereiken zonder je budget te overschrijden. Bovendien helpen we je uw advertenties steeds beter te maken, zodat je meer resultaten haalt die voor je bedrijf van belang zijn.

Google Ads

Adverteer op Google en YouTube of andere sites

en trek de aandacht van klanten die op zoek zijn naar bedrijven zoals dat van jou

Of je nu nieuwe websitebezoekers wilt werven, meer online verkopen wilt genereren, klanten naar je wilt laten bellen of klanten wilt laten terugkeren: Google Ads kan je helpen. Mensen vinden je bedrijf op Google op het moment dat ze zoeken naar wat je aanbiedt.

Target je advertenties op klanten in bepaalde landen, regio’s of steden. Of binnen een bepaalde afstand van je bedrijf of winkel. Voor elk bedrijf bedenken, bouwen én optimaliseren wij de campagneresultaten met als doel rendement te halen voor onze klanten. Google Ads experts van MarcelMedia kunnen ook voor jouw organisatie zorgen voor meer leads tegen lagere kosten.

Hoe werkt adverteren in Google Ads?

Werkt voor bijna elk advertentiebudget

Met een Google Ads campagne betaal je per klik voor een toppositie in de zoekresultaten van Google. Hierbij betaal je dus niks aan Google zolang er niet op je advertentie wordt geklikt, en betaal je slechts een klein bedrag wanneer iemand op je advertentie klikt.

De prijs voor een klik varieert van 0,05 tot 5,00 euro per klik afhankelijk van de trefwoorden die je kiest. Hierbij kan je zelf aangeven wat je maandelijks maximaal wilt uitgeven aan kliks via Google.

Wat wij voor je doen

Wij nemen al het werk uit handen

Wij zetten een Google Ads campagne voor je op, stellen de advertentiegroepen, trefwoorden en trefwoordcombinaties voor je in (uiteraard in overleg met jou) en ontwikkelen enkele effectieve advertenties voor jouw product/dienst. Daarnaast stellen we het budget en de maximale kosten per klik voor je in. Wanneer de campagne draait monitoren wij hoe de campagne loopt en sturen we waar nodig is bij.

Wij nemen het werk uit handen:

 • Opzetten/verbeteren Google Ads account
 • Koppelen Google Analytics
 • Koppelen Google Search Console
 • Aanmaken doelen in Google Analytics
 • Instellen campagne(s)
 • Landingspagina op je website instellen
 • Ontwikkelen advertentieteksten
 • Instellen zoekwoorden
 • Bijhouden conversies & CTR
 • Optimaliseren campagne

Geen lange en moeilijke contracten

Slechts 3 maanden

Wanneer je een Google Ads abonnement bij ons afneemt is de abonnementsperiode slechts 3 maanden. Na drie maanden ben je vrij om de campagne te beëindigen wanneer je niet tevreden bent met het resultaat. Echter doen wij er uiteraard alles aan om de campagne zo succesvol mogelijk voor je te maken zodat je veel langer klant blijft. Immers bouwen wij de gehele campagne voor je, stellen we rapportages in en optimaliseren we elke maand jouw campagne. Dat kost ons de eerste maanden meer tijd (en dus geld) dan het ons oplevert, maar hiermee kunnen we laten zien wat we kunnen.

Minder kosten, meer leads

Geef geld uit naar mensen die echt naar je zoeken

We zien heel vaak dat organisaties zelf een Google Ads account hebben proberen in te richten en dit helaas helemaal verkeerd hebben gedaan. Ze adverteren in de verkeerde regio, met te brede zoekwoorden en geven geld uit aan onnodige kliks. Door de campagne bij ons onder te brengen weet je zeker dat we alles goed inrichten en dat je alleen geld uitgeeft aan kliks van mensen die écht op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Op zoek naar een Google Ads specialist?

Ben je op zoek naar een geschikte partner die jou kan helpen met opzetten, inrichten en beheren van jouw Google Ads account? Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.