PSD naar Wordpress Website

PSD naar een Wordpress website

Van een ontwerp naar een werkende Wordpress website

Als professionele WordPress slicer zorg ik ervoor dat jouw ontwerp omgezet wordt naar een uitstekende website, die snel en responsive is en het goed doet in de zoekresultaten. Zie hoe jouw photoshop ontwerp tot leven komt en ontdek de eenvoud van WordPress.

 • Schone code/ HTML & CSS W3C
 • Inclusief responsive design
 • De bestanden zijn volledig jouw eigendom
 • Heldere en snelle communicatie vooraf, tijdens en na de opdracht
 • W3C Valid (X)HTML Strict Certified

PSD ontwerp gemaakt?

Wij maken daar een Wordpress website van!

Van een PSD ontwerp naar WordPress lijkt een eenvoudige klus, maar het vraagt zeker om kennis en expertise. Ik zorg voor een exacte omzetting van ontwerp naar website, waarbij ik handmatig codeer volgens de geldende W3C richtlijnen. Dit houdt in dat er geen onnodige code wordt geschreven, zodat jouw website beter geïndexeerd wordt door de zoekmachines. Bij het opbouwen van jouw site zet ik ook gewenste afbeeldingen en bestanden om naar het best mogelijke formaat voor een WordPress website.

Bij het omzetten van jouw PSD Photoshop design naar een WordPress website is het belangrijk dat de site het zo goed mogelijk gaat doen in de zoekmachines. Immers, je wilt goed vindbaar zijn voor het grote publiek. Bij het opbouwen van jouw WordPress website houd ik hier rekening mee. Door de laatste webstandaarden te gebruiken en door onnodige code te voorkomen. Zo is jouw website optimaal ingericht voor de zoekmachines en word je beter gevonden.

Responsive design

Pc, laptop, tablet en telefoon

Tegenwoordig zijn we 24/7 online en bekijken we websites op onze pc, laptop, tablet en telefoon. Daarom is het belangrijk dat jouw site volledig responsive is. Met andere woorden, op welk apparaat je de site ook bekijkt, hij moet goed schalen en leesbaar zijn. Bij het omzetten van PSD naar WordPress houd ik hier rekening mee. Je ontvangt een volledig responsive design, zodat jouw site voortaan op ieder apparaat optimaal toont.

W3C Valid (X)HTML Strict Certified

Voor een betere gebruikservaring

Een goede website wordt gebouwd volgens de laatste webstandaard. Dit komt de snelheid van de site ten goede, helpt bij het integreren van plug-ins en doet het beter in de zoekmachines. Daarom maak ik gebruik van HTML5 en CSS3 bij het bouwen van jouw WordPress website. Het gaat hierbij vooral om een stukje techniek op de achtergrond, zelf hoef je hier geen technische kennis voor te hebben.

Wij hebben een W3C-Schools XHTML/CSS certificaat, hierdoor leveren wij enkel en alleen kwaliteitsproducten met gebruiksvriendelijke code voor zoekmachines. W3C is de afkorting van World Wide Web Consortium. Het houdt zich bezig met coderingsstandaarden op het web. Zo weet je zeker dat de HTML– en CSS-code geldig is maar ook foutloos.

Als websitebouwer weet ik als geen ander hoe browsers van elkaar verschillen bij het tonen van een website. Daarom doe ik standaard een Cross Browser Compatibility Check. Door te controleren hoe de website toont in de verschillende browsers kunnen kleine oneffenheden verwijderd worden, zodat jouw site er perfect uitziet in iedere browser.

Complete service van A tot Z

Bij MarcelMedia is jouw ontwerp in goede handen

Wanneer jouw PSD ontwerp is omgezet naar een WordPress website heb je alle tools in handen om zelf je website te onderhouden. WordPress is ontzettend gebruiksvriendelijk en is prima zelf bij te houden. Wil je liever volledig ontzorgd worden? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Schone code/ HTML & CSS W3C
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Geheimhoudingsverklaring (non-disclosure agreement)
 • De bestanden zijn volledig jouw eigendom
 • Handmatig gecodeerde W3C Geldige XHTML/CSS
 • PSD naar WordPress exact zoals het ontwerp gemaakt is
 • Responsive design
 • Volgens de laatste webstandaard in HTML5 en CSS3 (SASS)
 • Duidelijke communicatie vooraf, tijdens en na de opdracht
 • Zoekmachine vriendelijk opgebouwd voor SEO
 • Cross Browser Compatibility Check
 • Layer based (DIV alleen tags)

Mijn opgeleverde WordPress websites voldoen aan de waarden van W3C. Deze eisen zijn gemaakt om de kwaliteit van websites hoog te houden. Voordeel hiervan is dat er geen onnodige stukken code instaan zodat zoekmachines jouw pagina beter kunnen indexeren.

Meer weten of een offerte?

Je bereikt mij het eenvoudigst via de onderstaande mogelijkheden: