Het automatiseren van bedrijfsprocessen is nodig voor een betere bedrijfsvoering. Ik denk graag met u mee voor het optimaliseren van uw bedrijfsproces!

Automatiseren bedrijfsprocessen

Je kent het wel, je moet lange lijsten met klantgegevens invoeren en bent hier lange tijd mee bezig. Alle gegevens in Excel, maar een drama om dat vervolgens te moeten bijhouden. Zou dat niet makkelijker kunnen? MarcelMedia denkt graag met je mee als het gaat om het automatiseren van bedrijfsprocessen. Ik heb ruime ervaring met het ontwikkelen van een zakelijke online omgeving waarin je gemakkelijk al jouw klantgegevens kunt bewaren. En belangrijker nog, het klantenbestand is op deze manier eenvoudig aan te vullen. Handig wanneer er veel mutaties moeten plaatsvinden als het gaat om klantgegevens.

Screenshot

Automatiseren bedrijfsprocessen

  • Mobiel, Tablet en Desktop vriendelijk
  • Effectievere bedrijfsvoering
  • Geen lange lijst in excel meer
  • Gebruiksvriendelijk
  • Alle gegevens online bereikbaar
  • Overal toegang tot jouw database

Alle gegevens overzichtelijk bij elkaar

In een online omgeving kun je niet alleen jouw klantgegevens kwijt, jd kunt ook op eenvoudige wijze belangrijke documenten aan een order hangen. Zo heb je alles overzichtelijk bij elkaar en hoef je niet te zoeken op jouw computer waar alles staat. Een belangrijk voordeel van een online omgeving voor jouw administratie, is dat je voortaan altijd en overal de klantgegevens kunt bewaren. Ben je op klantbezoek en wil je even gauw wat gegevens aanpassen? Dat kan simpelweg door in te loggen in de online bedrijfsomgeving. Zo kun je nog efficiënter en sneller werken door het automatiseren van bedrijfsprocessen.

Automatiseren bedrijfsprocessen = effectievere bedrijfsvoering

Zeker voor middelgrote tot grote bedrijven is het automatiseren van bedrijfsprocessen essentieel op weg naar een effectievere bedrijfsvoering. Ik zorg ervoor dat jouw online systeem zo ingericht wordt dat het volledig aansluit op jouw bedrijfsactiviteiten. Daarnaast word jouw online omgeving gebruiksvriendelijk voor elke werknemer van jouw onderneming. Met als voordeel dat je efficiënter gaat werken. Klantgegevens blijven overzichtelijk bij elkaar en de bedrijfsvoering wordt eenvoudiger. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het automatiseren van jouw bedrijfsprocessen? Neem vrijblijvend contact op met MarcelMedia om de opties en wensen te bespreken.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw specifieke project?
Neem vrijblijvend contact met mij op.

Vaak al binnen 4 uur krijg je een persoonlijk antwoord.