Het automatiseren van bedrijfsprocessen is nodig voor een betere bedrijfsvoering. Ik denk graag met u mee voor het optimaliseren van uw bedrijfsproces!

Automatiseren bedrijfsprocessen

U kent het wel, u moet lange lijsten met klantgegevens invoeren en bent hier lange tijd mee bezig. Alle gegevens in Excel, maar een drama om dat vervolgens te moeten bijhouden. Zou dat niet makkelijker kunnen? MarcelMedia denkt graag met u mee als het gaat om het automatiseren van bedrijfsprocessen. Ik heb ruime ervaring met het ontwikkelen van een zakelijke online omgeving waarin u gemakkelijk al uw klantgegevens kunt bewaren. En belangrijker nog, het klantenbestand is op deze manier eenvoudig aan te vullen. Handig wanneer er veel mutaties moeten plaatsvinden als het gaat om klantgegevens.

Screenshot

Automatiseren bedrijfsprocessen

  • Mobiel, Tablet en Desktop vriendelijk
  • Effectievere bedrijfsvoering
  • Geen lange lijst in excel meer
  • Gebruiksvriendelijk
  • Alle gegevens online bereikbaar
  • Overal toegang tot uw database

Alle gegevens overzichtelijk bij elkaar

In een online omgeving kunt u niet alleen uw klantgegevens kwijt, u kunt ook op eenvoudige wijze belangrijke documenten aan een order hangen. Zo heeft u alles overzichtelijk bij elkaar en hoeft u niet te zoeken op uw computer waar alles staat. Een belangrijk voordeel van een online omgeving voor uw administratie, is dat u voortaan altijd en overal de klantgegevens kunt bewaren. Bent u op klantbezoek en wilt u even gauw wat gegevens aanpassen? Dat kan simpelweg door in te loggen in de online bedrijfsomgeving. Zo kunt u nog efficiƫnter en sneller werken door het automatiseren van bedrijfsprocessen.

Automatiseren bedrijfsprocessen = effectievere bedrijfsvoering

Zeker voor middelgrote tot grote bedrijven is het automatiseren van bedrijfsprocessen essentieel op weg naar een effectievere bedrijfsvoering. Ik zorg ervoor dat uw online systeem zo ingericht wordt dat het volledig aansluit op uw bedrijfsactiviteiten. Daarnaast wordt uw online omgeving gebruiksvriendelijk voor elke werknemer van uw onderneming. Met als voordeel dat u efficiƫnter gaat werken. Klantgegevens blijven overzichtelijk bij elkaar en de bedrijfsvoering wordt eenvoudiger. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het automatiseren van uw bedrijfsprocessen? Neem vrijblijvend contact op met MarcelMedia om de opties en wensen te bespreken.

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke project?
Neem vrijblijvend contact met mij op.

Vaak al binnen 4 uur krijgt u een persoonlijk antwoord.