Magento te koppelen met je boekhouding

Als ondernemer wil je vooral bezig zijn met ondernemen, niet met het bijhouden van de boekhouding. Hieronder bied ik daarom een overzicht van de beste boekhoudpakketten voor ondernemers die 100% onafhankelijk worden beoordeeld op gebruiksgemak, service en prijs.

Door het koppelen van Magento aan uw boekhouding door middel van een boekhoudkoppeling kunt u uw administratie grotendeels automatiseren. Voor Magento zijn er voor de meest bekende boekhoudprogramma’s een koppeling beschikbaar.

Mogelijkheden

Het is mogelijk Magento te koppelen met de volgende boekhoudprogramma’s:

Reeleezee
Met online boekhouden van Reeleezee worden alle mutaties in uw webwinkel direct verwerkt binnen uw online administratie. Zo heeft u altijd een actueel beeld van uw voorraadstatus. Het enige wat u doet is uw webshop koppelen met Reeleezee. Alle mutaties in uw webwinkel direct verwerkt in uw online administratie: met de online oplossingen van Reeleezee is dit geen droom meer, maar werkelijkheid! De koppeling tussen het boekhoudprogramma en uw webwinkel zorgt ervoor dat u altijd beschikt over de meest actuele gegevens en bespaart u veel werk en tijd.

Acumulus
Speciaal voor de eenmanszaak, zzp-er en freelancer is er nu een boekhoudpakket waarbij u zelf uw administratie kunt bijhouden en alle aangiften kunt doen zonder kennis van boekhouden. Met een Magento koppeling hoeft u niet langer handmatig of dubbel uw facturen in uw boekhouding invoeren. U installeert de gratis plugin, stelt de configuratie naar uw wensen in, en uw verkoopfacturen worden automatisch doorgeboekt.

Yuki
Verkoopfacturen van je webshop worden automatisch op de juiste plek gezet. De btw-aangifte is razendsnel geregeld. En op je smartphone zie je exact wat je hebt verdiend. Kortom, je financiële administratie is keurig op orde en jij hebt er geen omkijken meer naar. En je bespaart enorm op de kosten als je via de webservice transacties laat verwerken! Het is zo gedaan en scheelt een berg werk. Ook handig: in Yuki kun je online precies bijhouden hoe je winkel het doet.

e-Boekhouden
Met e-Boekhouden.nl koppelt u op een eenvoudige wijze uw webshop aan uw boekhouding. Facturen worden vervolgens automatisch in uw boekhouding verwerkt. U hoeft dus niets handmatig te doen. Met e-Boekhouden.nl beschikt u altijd over de meest actuele gegevens en dat bespaart u veel tijd en werk.