Blog en nieuws

Magento update: SUPEE-9767

Op 31 mei 2017 heeft Magento een nieuwe patch (SUPEE-9767) uitgebracht en lost daarmee een aantal problemen op. Sommige aanpassingen die deze patch introduceert zijn aangemerkt als kritisch en het is daarom aan te raden jouw Magento webshop zo snel als mogelijk te updaten.

Updaten is belangrijk

Het is vrijwel in alle gevallen te adviseren beschikbare patches te installeren. Niet alleen bescherm je hiermee jouw webshop, ook het uitvoeren van toekomstige updates wordt hiermee makkelijker aangezien de meeste updates de installatie van voorgaande patches vereisen

Magento updaten

Ik adviseer Magento niet zomaar te updaten vanuit Connect-Manager omdat dit niet zonder risico is. Indien gewenst kan ik dit voor je verzorgen. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met mij opnemen. Een kleine waarschuwing voor de lezers die zelf niet over de benodigde technische kennis beschikken.

Na het doorvoeren van een update (zelfs bij de kleine updates) kan er wel eens wat mis gaan. Het is daarom belangrijk dat u de update altijd eerst op een testomgeving test alvorens je de update op de live shop doorvoert.