MyBank heeft groter bereik

MyBank kan worden gezien als de iDEAL betaaloplossing over de grens. Vooral in Italië, Frankrijk en Luxemburg wordt deze betaaloptie veel gebruikt. Vanaf heden is je bereik met deze betaalmethode nóg groter: MyBank voegt namelijk 17 nieuwe Europese banken toe aan hun aanbod.

Eén betaaloptie voor heel Europa

Doet je als ondernemer veel zaken binnen Europa? Dan biedt Pay.nl je de betaaloptie MyBank. Met MyBank kunnen jouw klanten een betaling verrichten op jouw webshop via de eigen internetbankieromgeving. Alle banken in Italië en Luxemburg zijn al aangesloten bij deze online betaalservice. Ook rekeninghouders van een aantal banken in Frankrijk kunnen via deze optie eenvoudig een betaling via hun eigen bankomgeving uitvoeren. Het betaalproces heeft veel weg van het in Nederland gebruikte iDEAL, alleen dan op Europees niveau.

Hoe werkt MyBank?

Kiest de consument voor betalen via MyBank? Dan hoeft hij geen rekening- of betalingsinformatie op joouw website achter te laten. Want alles verloopt rechtstreeks via de eigen en vertrouwde bankomgeving.

De ontwikkelaar van de MyBank service (EBA Clearing) verwacht dat er in de toekomst meer banken, uit meerdere Europese landen zullen volgen. In veel landen in Europa is namelijk nog geen betaalmethode die werkt via de eigen vertrouwde bankomgeving. Met MyBank wordt daar verandering in gebracht. Daarnaast stimuleert deze nieuwe betalingsmogelijkheid de samensmelting van de Europese betaalmarkt.