Blog en nieuws

Todoist, handig om samen te werken

Wat ooit begon met pen en papier veranderde al snel in een excel-sheet. Inmiddels heb ik de keuze gemaakt voor Todoist. Met Todoist kan ik voor mijn klanten taken en projecten overal beheren. Mijn klanten kunnen met Todoist hun project bekijken. Dit kan Thuis. Op school. Op het werk. Online. Offline. En op 13 platforms en toestellen zoals iPhone of iPad.

Todoist apps

Projectmanagement met Todoist

De looptijd en grootte van een project variëren. Er zijn projecten die in één middag worden afgerond. Er bestaan echter ook projecten waar ik een aantal maanden aan moet werken.

In het laatste geval komen er flink wat planningen, discussies en bestanden bij. Hoe houd ik samen met u beide type projecten nou netjes en overzichtelijk? Juist, met het projectmanagementsoftware: Todoist. Todoist is een online pakket, wat ook prima werkt via telefoon of tablet. Aan mijn account kunnen verschillende gebruikers gekoppeld worden. Hierbinnen maak ik projecten aan die ik vervolgens met mijn klant koppel. U als klant ontvangt een login en u kunt daarna via Todoist met mij communiceren over de verschillende taken en gang van zaken.

Zo kunt u bijvoorbeeld samen met uw collega meedoen aan discussies, bestanden delen maar deze ook teruglezen.

Benieuwd naar Todoist? Bekijk een openbaar project van de makers zelf. Wilt u nog meer weten? Ik laat het u graag eens zien!