Todoist, handig om samen te werken

Wat ooit begon met pen en papier veranderde al snel in een excel-sheet. Inmiddels heb ik de keuze gemaakt voor Todoist. Met Todoist kan ik voor mijn klanten taken en projecten overal beheren. Mijn klanten kunnen met Todoist hun project bekijken. Dit kan Thuis. Op school. Op het werk. Online. Offline. En op 13 platforms en toestellen zoals iPhone of iPad.

Projectmanagement met Todoist

De looptijd en grootte van een project variëren. Er zijn projecten die in één middag worden afgerond. Er bestaan echter ook projecten waar ik een aantal weken of maanden aan moet werken.

In het laatste geval komen er flink wat planningen, discussies en bestanden bij. Hoe houd ik samen met jou beide type projecten nou netjes en overzichtelijk? Juist, met het projectmanagementsoftware: Todoist. Todoist is een online pakket, wat ook prima werkt via telefoon of tablet. Aan mijn account kunnen verschillende gebruikers gekoppeld worden. Hierbinnen maak ik projecten aan die ik vervolgens met mijn klanten koppel. Als ik een project koppel ontvang een login en je kunt daarna via Todoist met mij communiceren over de verschillende taken en gang van zaken.

Zo kan je bijvoorbeeld samen met je collega meedoen aan discussies, bestanden delen maar deze ook teruglezen.

Benieuwd naar Todoist? Bekijk een openbaar project van de makers zelf. Wil je nog meer weten? Ik laat het je graag eens zien!