Met het digitale led reclamescherm langs de snelweg bij Tilburg trekt u gegarandeerd de aandacht. Wilt u ook adverteren op dit ledscherm?

Ledscherm a58 voor adverteren met impact

Het mega led-scherm langs de A58 bij Tilburg biedt bedrijfsleven, overheid en andere organisaties een dynamisch podium om commerciële en informatieve boodschappen onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Het spectaculaire formaat, scherp beeld en heldere kleuren garandeert dag en nacht een hoge attentiewaarde met grote impact op jouw doelgroep. De aantrekkelijke advertentietarieven in combinatie met zeer hoge bereikcijfers verzekeren je van een bijzonder efficiënte besteding van uw reclamebudget.

Het digitale billboard van 9×3 meter staat op een toplocatie met wekelijks 1,5 miljoen(!) passanten. Vrijwel iedereen heeft oog voor deze blikvanger van formaat. Het elektronische led reclamescherm op het dak van Bioscoopcomplex Euroscoop, 12 meter boven de grond, is daarom een uitgelezen plek om jouw naamsbekendheid te vergroten en om diensten en producten te promoten.

De elektronische display is verder een prachtig platform om jouw doelgroep op de hoogte te brengen van acties, kortingen, evenementen of de nieuwste ontwikkelingen. Digitale reclames kunnen daarbij snel en gemakkelijk worden gewisseld.

Haarscherpe beelden

Het led reclamescherm langs de A58 maakt gebruik van de meest recente mogelijkheden op led-gebied. Het formaat, het grote contrast en bijzondere helderheid zorgen er voor dat jouw boodschap al van grote afstand zeer goed te zien is. Uiteraard kun je bewegende beelden laten vertonen op het led-billboard.

Met het digitale led reclamescherm langs de snelweg bij Tilburg trek je gegarandeerd de aandacht. Je kunt jouw bestanden eenvoudig digitaal aanleveren.

Voordelen op een rij:

  • Toplocatie met wekelijks 1.500.000 passanten
  • Hoge attentiewaarde met grote impact
  • Dag en nacht goed zichtbaar
  • Zeer aantrekkelijke tarieven
  • Optimaal rendement van jouw campagnebudget
  • Bestanden lever je eenvoudig digitaal aan
  • Haarscherpe beelden
  • Per maand adverteren
Ledscherm a58 euroscoop

Vragen of een volledig vrijblijvende offerte?
Neem gerust contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken.

Vaak al binnen 4 uur krijg je een persoonlijk antwoord.