Streetview in uw winkel

Wandelen door uw winkel met Google Streetview

Verbeter de zichtbaarheid en vindbaarheid van uw bedrijf in Google met een hoogwaardige 360-graden virtuele rondleiding op basis van Street View-technologie. Het geeft een schitterend beeld van binnenuit uw organisatie die door de bezoeker direct kan worden bekeken, nadat ze u hebben gevonden in de Google zoekmachine. Deze service is eenvoudig, snel en betaalbaar.

Google Streetview voordelen:
  • Trek nieuwe klanten door uw bedrijfsinterieur te laten zien op Google Zoeken, Google Maps en Google+
  • Zorg dat meer klanten doorklikken en uw bedrijf ontdekken
  • Vergroot uw visuele aanwezigheid op Google
  • Ontvang tien gratis foto’s
  • Toon uw rondleiding op uw website of webshop
  • Een boost voor uw eigen website en de vindbaarheid ervan

Google business view!

Klanten willen tegenwoordig alles van uw bedrijf weten. Hoe ziet het er binnen uit? Wat is de sfeer van uw café, winkel, showroom, of kantoor? Een virtuele rondleiding met Google Maps biedt u de kans om uw klanten te laten zien wat u in huis heeft. Beelden zeggen meer dan duizend woorden en geven uw bedrijf een gezicht. Vertel uw eigen verhaal aan de klant en breng de sfeer van uw bedrijf moeiteloos over met de virtuele rondleiding van Google Maps.

Eenvoudig, snel en betaalbaar

Google Maps Business View fotograafVoor het goed in beeld brengen van uw bedrijf is het noodzakelijk dat er professionele foto’s worden gemaakt. Google werkt voor Google Maps alleen samen met gecertificeerde fotografen, die als geen ander loepzuivere panoramabeelden kunnen maken. Ik werk samen met een door Google opgeleide fotograaf die feilloos een interactieve tour door uw bedrijf zal ontwikkelen. Het gaat hierbij niet alleen om topkwaliteit foto’s, maar ook om een logische virtuele tour door uw onderneming.

Google Maps Business View biedt:

  • Een boost voor uw eigen website en de vindbaarheid ervan
  • Nieuwe klanten de kans om uw bedrijf te verkennen
  • Bestaande klanten een middel om hun enthousiasme te delen
  • U de mogelijkheid om de gewenste sfeer voor uw bedrijf over te brengen op de potentiële klanten.

Ik zorg ervoor dat uw Virtuele rondleiding / streetview applicatie aangemeld wordt bij Google en dat deze gekoppeld wordt aan de streetview functie in Google. U hoeft hier zelf niets voor te doen. Ik bied u ook de mogelijkheid om de Google Maps virtuele rondleiding op uw eigen website te tonen.

Wilt u meer weten over deze hoogkwalitatieve panoramafoto’s met een virtuele rondleiding?
Neem dan vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek en bijbehorende prijsindicatie.

Vaak al binnen 4 uur krijgt u een persoonlijk antwoord.