Streetview in jouw winkel

Wandelen door jouw winkel met Google Streetview

Verbeter de zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw bedrijf in Google met een hoogwaardige 360-graden virtuele rondleiding op basis van Street View-technologie. Het geeft een schitterend beeld van binnenuit jouw organisatie die door de bezoeker direct kan worden bekeken, nadat ze je hebben gevonden in de Google zoekmachine. Deze service is eenvoudig, snel en betaalbaar.

Google Streetview voordelen:
  • Trek nieuwe klanten door jouw bedrijfsinterieur te laten zien op Google Zoeken, Google Maps en Google+
  • Zorg dat meer klanten doorklikken en jouw bedrijf ontdekken
  • Vergroot jouw visuele aanwezigheid op Google
  • Ontvang tien gratis foto’s
  • Toon jouw rondleiding op jouw website of webshop
  • Een boost voor jouw eigen website en de vindbaarheid ervan

Google business view!

Klanten willen tegenwoordig alles van jouw bedrijf weten. Hoe ziet het er binnen uit? Wat is de sfeer van jouw café, winkel, showroom, of kantoor? Een virtuele rondleiding met Google Maps bied je de kans om jouw klanten te laten zien wat je in huis heeft. Beelden zeggen meer dan duizend woorden en geven jouw bedrijf een gezicht. Vertel jouw eigen verhaal aan de klant en breng de sfeer van jouw bedrijf moeiteloos over met de virtuele rondleiding van Google Maps.

Eenvoudig, snel en betaalbaar

Google Maps Business View fotograafVoor het goed in beeld brengen van jouw bedrijf is het noodzakelijk dat er professionele foto’s worden gemaakt. Google werkt voor Google Maps alleen samen met gecertificeerde fotografen, die als geen ander loepzuivere panoramabeelden kunnen maken. Ik werk samen met een door Google opgeleide fotograaf die feilloos een interactieve tour door jouw bedrijf zal ontwikkelen. Het gaat hierbij niet alleen om topkwaliteit foto’s, maar ook om een logische virtuele tour door jouw onderneming.

Google Maps Business View biedt:

  • Een boost voor jouw eigen website en de vindbaarheid ervan
  • Nieuwe klanten de kans om jouw bedrijf te verkennen
  • Bestaande klanten een middel om hun enthousiasme te delen
  • Je de mogelijkheid om de gewenste sfeer voor jouw bedrijf over te brengen op de potentiële klanten.

Ik zorg ervoor dat jouw Virtuele rondleiding / streetview applicatie aangemeld wordt bij Google en dat deze gekoppeld wordt aan de streetview functie in Google. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. Ik bied je ook de mogelijkheid om de Google Maps virtuele rondleiding op jouw eigen website te tonen.

Wil je meer weten over deze hoogkwalitatieve panoramafoto’s met een virtuele rondleiding?
Neem dan vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek en bijbehorende prijsindicatie.

Vaak al binnen 4 uur krijg je een persoonlijk antwoord.