Ik ontwerp en ontwikkel uw website van A tot Z. Geschikt voor desktop, tablets en smartphones. Makkelijk aanpassen en goed vindbaar in Google.

Website laten maken

Website laten maken? Goede keuze! Verzeker uzelf van een website die van top tot teen goed in elkaar zit. Gemakkelijk in gebruik en een geweldige eerste indruk voor uw website bezoekers. Mijn naam is Marcel Maagdenberg, freelance webdesigner met meer dan 12 jaar ervaring. Of het nu gaat om een eenvoudige website of een complex WordPress project, mijn doel is altijd een perfecte website. Lees hier verder voor meer informatie over WordPress websites

Screenshot van website
Alle websites zijn bij mij:
  • Voor desktop, tablets en smartphones
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goed vindbaar in Google
  • Eenvoudig aan te passen
  • Op maat van 0 af aan opgebouwd

Meer over WordPress websites

Hoe gaat een website laten maken in zijn werk?

Iedere pagina binnen een website heeft een doel. Bijvoorbeeld het aanvragen van een offerte, het inschrijven op de nieuwsbrief of simpelweg als uitgebreide brochure van uw bedrijf.

Met dit doel in gedachte zullen wij in een goed gesprek de eerste lijnen voor de nieuwe website optekenen. Wat wilt u uitstralen? Waar bent u nu niet tevreden over? Wat doen uw concurrenten nu beter? Allemaal vragen die aan bod kunnen komen in de eerste fase van de realisatie van een WordPress website.

Afhankelijk van de pakketkeuze ga ik vervolgens aan de slag met een uniek ontwerp in Photoshop. Hier kunnen we aan sleutelen en mee stoeien tot u 100% tevreden bent. Vervolgens start het ontwikkelingsproces en het daadwerkelijk bouwen van de website. Kiest u liever voor een “standaard” design om te kosten te drukken? Geen probleem! We starten dan direct met de ontwikkeling in één van mijn bestaande templates.

Waarom een WordPress website?

WordPress is het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem) ter wereld. Het is ontzettend gebruiksvriendelijk en vormt de ultieme basis voor een website die optimaal scoort in Google. Uw WordPress website laten maken bij MarcelMedia maakt het CMS-systeem nog gebruiksvriendelijker. Nooit meer gestoei met ingewikkelde codes of instellingen. U krijgt de garantie dat praktisch iedere functionaliteit of tekst / afbeelding / video aan te passen is zonder ook maar 1 letter code nodig te hebben. Dit scheelt flink in de maandelijkse kosten voor een dure website beheerder.

Mijn uitgangspunt is altijd dat u als eigenaar van de website ieder stukje content zelf moet kunnen beheren. Of het nu gaat om het aanpassen van een slider of het invoeren van een titel. Als professionele bouwer in WordPress geef ik de garantie dat alles is aan te passen in het WordPress CMS systeem. Zonder dat u gebruik hoeft te maken van ingewikkelde code’s.
Meer over WordPress websites

Google en SEO

U heeft vast al eens ergens gehoord of gelezen dat het belangrijk is om hoog te scoren in Google. Maar hoe doet u dat? En hoe kunt u hier optimaal profijt van hebben? Alle websites die ik bouw zijn standaard opgeleverd conform de laatste richtlijnen van Google. Bovendien kan ik u voorzien van tips, adviezen en zelfs vergaande SEO (Search Engine optimization) onderzoeken naar de juiste zoekwoorden en SEO strategieën.
Meer over Google en SEO

Responsive design

Op dit moment bekijkt het grootste deel van al uw bezoekers uw website op een smartphone of tablet. Responsive design wil zoveel zeggen dat uw website voor voor deze apparaten een speciale weergave heeft. Sinds 2015 wordt dit door Google ook als belangrijke rankingsfactor beschouwd. Met een responsive design bent u dus beter zichtbaar in de zoekresultaten.
Meer over Responsive Design

Social media integratie

Sociale media zijn een onmisbare factor geworden in het bereiken van uw online geïnteresseerden. Hoe kunt deze sociale kanalen op de juiste manier koppelen met uw website? Hoe profiteert u optimaal van het bereik? Advies en de juiste technische integratie ontvangt u standaard bij iedere website van MarcelMedia.

Functionaliteiten

Welke functionaliteit u ook in gedachte heeft. Als u een WordPress website laat maken bij MarcelMedia is veel mogelijk! Of het nu gaat om een webshop integratie, meertaligheid of speciale contactformulieren. Ik geef u graag advies.

Vragen of een volledig vrijblijvende offerte?
Neem gerust contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken.

Vaak al binnen 4 uur krijgt u een persoonlijk antwoord.