Ik ontwerp en ontwikkel uw website van A tot Z. Geschikt voor desktop, tablets en smartphones. Makkelijk aanpassen en goed vindbaar in Google.

Website laten maken

Website laten maken? Goede keuze! Verzeker jezelf van een website die van top tot teen goed in elkaar zit. Gemakkelijk in gebruik en een geweldige eerste indruk voor jouw website bezoekers. Mijn naam is Marcel Maagdenberg, freelance webdesigner met meer dan 12 jaar ervaring. Of het nu gaat om een eenvoudige website of een complex WordPress project, mijn doel is altijd een perfecte website. Lees hier verder voor meer informatie over WordPress websites

Screenshot van website
Alle websites zijn bij mij:
  • Voor desktop, tablets en smartphones
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goed vindbaar in Google
  • Eenvoudig aan te passen
  • Op maat van 0 af aan opgebouwd

Meer over WordPress websites

Hoe gaat een website laten maken in zijn werk?

Iedere pagina binnen een website heeft een doel. Bijvoorbeeld het aanvragen van een offerte, het inschrijven op de nieuwsbrief of simpelweg als uitgebreide brochure van jouw bedrijf.

Met dit doel in gedachte zullen wij in een goed gesprek de eerste lijnen voor de nieuwe website optekenen. Wat wil je uitstralen? Waar ben je nu niet tevreden over? Wat doen jouw concurrenten nu beter? Allemaal vragen die aan bod kunnen komen in de eerste fase van de realisatie van een WordPress website.

Afhankelijk van de pakketkeuze ga ik vervolgens aan de slag met een uniek ontwerp in Photoshop. Hier kunnen we aan sleutelen en mee stoeien tot je 100% tevreden bent. Vervolgens start het ontwikkelingsproces en het daadwerkelijk bouwen van de website. Kies je liever voor een “standaard” design om de kosten te drukken? Geen probleem! We starten dan direct met de ontwikkeling in één van mijn bestaande templates.

Waarom een WordPress website?

WordPress is het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem) ter wereld. Het is ontzettend gebruiksvriendelijk en vormt de ultieme basis voor een website die optimaal scoort in Google. Jouw WordPress website laten maken bij MarcelMedia maakt het CMS-systeem nog gebruiksvriendelijker. Nooit meer gestoei met ingewikkelde codes of instellingen. Je krijgt de garantie dat praktisch iedere functionaliteit of tekst / afbeelding / video aan te passen is zonder ook maar 1 letter code nodig te hebben. Dit scheelt flink in de maandelijkse kosten voor een dure website beheerder.

Mijn uitgangspunt is altijd dat je als eigenaar van de website ieder stukje content zelf moet kunnen beheren. Of het nu gaat om het aanpassen van een slider of het invoeren van een titel. Als professionele bouwer in WordPress geef ik de garantie dat alles is aan te passen in het WordPress CMS systeem. Zonder dat je gebruik hoeft te maken van ingewikkelde code’s.
Meer over WordPress websites

Google en SEO

Je hebt vast al eens ergens gehoord of gelezen dat het belangrijk is om hoog te scoren in Google. Maar hoe doe je dat? En hoe kun je hier optimaal profijt van hebben? Alle websites die ik bouw zijn standaard opgeleverd conform de laatste richtlijnen van Google. Bovendien kan ik je voorzien van tips, adviezen en zelfs vergaande SEO (Search Engine optimization) onderzoeken naar de juiste zoekwoorden en SEO strategieën.
Meer over Google en SEO

Responsive design

Op dit moment bekijkt het grootste deel van al je bezoekers jouw website op een smartphone of tablet. Responsive design wil zoveel zeggen dat je website voor voor deze apparaten een speciale weergave heeft. Sinds 2015 wordt dit door Google ook als belangrijke rankingsfactor beschouwd. Met een responsive design ben je dus beter zichtbaar in de zoekresultaten.
Meer over Responsive Design

Social media integratie

Sociale media zijn een onmisbare factor geworden in het bereiken van je online geïnteresseerden. Hoe kun je deze sociale kanalen op de juiste manier koppelen met jouw website? Hoe profiteer je optimaal van het bereik? Advies en de juiste technische integratie ontvang je standaard bij iedere website van MarcelMedia.

Functionaliteiten

Welke functionaliteit je ook in gedachte hebt. Als je een WordPress website laat maken bij MarcelMedia is veel mogelijk! Of het nu gaat om een webshop integratie, meertaligheid of speciale contactformulieren. Ik geef je graag advies.

Meer over een nieuwe website?

Ik vertel je graag meer over wat ik kan doen met websites en hoe ik jou het beste kan helpen.
Dus bel gerust met 013-2340045 of stuur mij een e-mail bericht

Marcel

Mijn naam is Marcel Maagdenberg, een Freelance Webdesigner uit Tilburg. Ongeveer 14 jaar geleden heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Mijn dienstverlening gaat verder dan het leveren van een website. Juist ook het verbeteren van bestaande websites beschouw ik als een interessante uitdaging.

Ik ben er voor iedereen die op zoek is naar een gedreven freelance ontwikkelaar om een website te realiseren die volledig past bij wensen. Is er een technisch mankement, wil je nieuwe functionaliteiten toevoegen of kom je ergens niet uit? Ik help je graag verder.
Meer over WordPress