Maestro betaalmethode in uw Magento webshop

Wilt u Maestro betaalmethode aanbieden in uw Magento webshop? Dat kan ik tegen een voordelig tarief voor u installeren en alle verplichtingen voor u in orde maken. Betaalmethodes zoals iDeal, Creditcard of PayPal kunt u makkelijk zelf regelen (aanmelden) voor uw shop. Met die gegevens kan ik deze betaalmethode voor u in orde maken. Een andere mogelijkheid is gebruik maken van een Payment Service Provider (PSP).

Een greep uit de verschillende mogelijkheden op betaalgebied:

  • iDeal – Een musthave voor de Nederlandse markt, eenvoudig zelf te organiseren.
  • PayPal – Met PayPal kunt u geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. Geschikt voor de nationale & internationale markt en eenvoudige creditcardbetalingen.
  • Credit Card – In 99% procent van de gevallen worden creditcardbetalingen via een Payment Service Provider georganiseerd.

Payment Service Providers (PSP's)

Ik adviseer Pay.nl als payment service provider partner. Zij hebben een breed aanbod aan betaaloplossingen, voor zowel de Nederlandse als internationale markt. Ze gebruiken verschillende abonnementsvormen, zoals een gratis maandabonnement voor starters. Maar er zijn ook betaalde abonnementen met scherpere tarieven per betaling voor organisaties met veel betalingen.

Ik heb niet alleen ervaring met Pay.nl. Ook ander payment service providers heb ik voor mijn klanten geimplenteerd. o.a. Buckaroo, Sisow, Multisafepay en Ogone. 

Sisow
Sisow biedt (internet-) ondernemers uiteenlopende diensten en oplossingen aan voor digitale betaalmogelijkheden, facturatie en credit management. » meer info over Sisow

Buckaroo
Buckaroo is sinds 2005 de toonaangevende leverancier van betaaloplossingen in Nederland, gespecialiseerd in billing & payment voor bedrijven en online payment voor webshops» meer info over Buckaroo

MultiSafepay
MultiSafepay is een Payment Service Provider en biedt online betaaldiensten voor webwinkels en consumenten. » meer info over Multisafepay

Meer weten over de verschillende betaalmethodes?

Neem vrijblijvend contact met mij op.