osCommerce Tilburg

osCommerce Tilburg

Ik help u graag om een module te installeren in uw bestaande osCommerce webwinkel. Mijn service is snel, efficiënt en betaalbaar. Ik begrijp dat de installatie moet worden uitgevoerd in een vertrouwde omgeving en ik zal na de installatie uw gegevens verwijderen. Wanneer u een module / uitbreiding op het oog heeft maar niet weet waar u moet beginnen, neem dan gerust contact op. Alle bedrijven, personen of organisaties die gebruik maken van osCommerce kan ik verder helpen.

Of heeft u misschien hulp nodig met andere osCommerce-gerelateerde zaken en bent u opzoek naar een module die niet in mijn aanbod voorkomt? Neem dan contact met mij op.

Ruim 12 jaar ervaring

Wanneer u een module besteld kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van onze installatie-service. Om u goed van dienst te kunnen zijn moet u er rekening mee houden dat ik vervolgens in het bezit moet zijn van (tijdelijke) login-gegevens van zowel de back-end als de ftp.

Maatwerk webshops

Ondanks dat ik een zo uitgebreid aanbod wil aanbieden kan het zo zijn dat uw gewenste module niet in mijn aanbod staat. Geen zorgen, ik kan de gewenste module volledig op maat maken. Neem contact met mij op voor een passende offerte. Op mijn andere website speciaal voor osCommerce vind u meer informatie over uitbreidingen en aanpassingen. Ga naar www.mijnoscommerce.nl