Amasty Partner

Amasty

Plugins om slimmer, sneller en meer te verkopen

Wij vinden het belangrijk om duurzame oplossingen te bouwen en gebruiken. Daardoor hebben wij een partner overeenkomst met Amasty. Amasty biedt kwalitatief hoogwaardige modules om jou te helpen je Magento oplossing sterker te maken.

  • 12 jaar ervaring
  • 300+ Magento extensies en oplossingen
  • Regelmatig nieuwe updates en ontwikkelingen
Ga naar Amasty.com

Modules

300+ kwaliteit plugins voor Magento

Mediakanalen schieten als paddenstoelen uit de grond, maar welke zijn het waard om te gebruiken? Met welke bereik je jouw doelgroep? Het zijn zomaar wat voorbeelden van de strategische vraagstukken waar ondernemers nu mee te maken hebben.

MarcelMedia ondersteunt ondernemers bij het creƫren en implementeren van een effectieve online strategie. Naarmate dit proces vordert kijken we samen wat jouw e-commerce oplossing nodig heeft qua inhoud. Welke modules versterken de strategie? Welke modules heeft jouw e-commerce oplossing nodig om je klanten echt goed te kunnen faciliteren in hun digitale klantreis?

Wij werken vaak met de volgende modules van Amasty:

Met deze modules maak je jouw Magento sterker en beter. Amasty heeft 300+ Magento 2 extensies. Zo is er altijd wel een uitbreiding die past bij jouw webshop. Wij helpen je graag om de juiste keuzes te maken.

Weet je niet wat je moet kiezen?

MarcelMedia is er om te helpen!

Ga naar Amasty.com