Feedback Company

Feedback Company Reviews

Dé oplossing voor betrouwbare & eerlijke feedback

Met Feedback Company kun je gemakkelijk meer en betere reviews verzamelen. Door je winkel eenvoudig te koppelen aan Feedback Company, worden klanten uitgenodigd om je producten en je service te beoordelen. Recensies worden verzameld door Feedback Company en weergegeven op je website, op speciale beoordelings pagina’s en in de zoekresultaten van Google. Direct vergroten van vertrouwen en verkoop.

 • Dé reviewtool voor dienstverlenend Nederland
 • Geef je sales een boost tot wel 18% met product reviews
 • Automatisch uitnodigingen versturen via je webshop
 • Pas de uitnodigingstekst aan naar je eigen wensen, met jouw logo
Aanmelden bij Feedback Company

Reviews

Meten is weten en verbeteren

Het hebben van reviews op productpagina’s is tegenwoordig voor shops erg belangrijk. Bezoekers en potentiële kopers lezen, voor men tot aanschaf overgaat, immers graag wat anderen van een product vonden met bijvoorbeeld de voor- en nadelen op een rijtje. Dit geeft potentiële kopers een gevoel van zekerheid en daarom kan dit soort feedback echt een boost geven aan je verkopen – als de eerdere bezoekers tevreden zijn natuurlijk.

Via een geautomatiseerde e-mail kunnen klanten die een aankoop deden vervolgens worden uitgenodigd hun ervaringen te delen. Alle binnengekomen feedback vind je terug in het klantportaal van Feedback Company al waar je als dat wenselijk is ook zelf weer kunt reageren op de reviews. De complete reviews komen op een bedrijfspagina terecht en je kunt de genoemde widget met de totaalscore en desgewenst een aantal reviews plaatsen op de website.

De productreview-module van Feedback Company geeft kopers de mogelijkheid een review over producten te schrijven en eventueel een foto toe te voegen. Het is overigens ook mogelijk een Vraag & Antwoord-module te integreren waar consumenten vragen kunnen stellen over een product en waarop je als verkoper op kunt antwoorden. Vragen en antwoorden kunnen vervolgens op de website worden geplaatst als extra service aan de bezoekers.

Aanmelden bij Feedback Company
Bedrijfsreviews feedback company 1

Productreviews

Essentieel voor je webshop

Heb je een webshop? Feedback Company biedt de mogelijkheid om reviews per product te verzamelen. Klanten kunnen naast hun geschreven review ook een foto meesturen. Al deze unieke content op jouw website zorgt voor een nog betere vindbaarheid in Google.

Ook is het mogelijk om een Question & Answer module toe te voegen. Zo kunnen jouw klanten vragen stellen onder een product dat jij aanbiedt. Hier kun je publiekelijk op antwoorden, zodat ook andere klanten het antwoord ook kunnen lezen.

 • Bewezen hogere conversie
 • Lagere advertentiekosten
 • Automatisch uitnodigingen na aankoop
 • Review widget voor je website
 • Beter vindbaar op Google
 • Gele sterren bij je Google Ads
 • Question & Answer module
 • Product foto’s plaatsen bij review

Begin vandaag met meten

Vertrouwd door meer dan 6.000+ gebruikers over de hele wereld

Aanmelden bij Feedback Company