Gespreid betalen met in3.

In3

Gespreid betalen met in3.

In3 geeft je klanten de mogelijkheid om aankopen in drie gelijke termijnen te betalen. Deze betaalmethode is een unieke betaaldienst zonder rente, BKR registratie en/of leningsovereenkomst. Omdat gespreid betalen de drempel voor hogere bedragen aanzienlijk verlaagt, stijgt de gemiddelde orderwaarde van je webshop moeiteloos met in3!

 • Ideale betaalmethode voor aankopen met een hoger orderbedrag
 • Klanten betalen gespreid zonder rente
 • Overname van het risico op wanbetaling
Meer informatie over Pay.nl

In3 koppelen aan je WooCommerce of Magento webshop?

Met onze webshop plugins is de installatie zo geregeld!

Wil je de betaalmethode In3 aan je webshop toevoegen? Met onze webshop plugins is de installatie zo geregeld. Het gebruik van deze plugins is gratis en je hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden. Ook zijn er In3 koppelingen mogelijk met webshops zoals WooCommerce, Magento, Shopware, Shopify, CsCart, Opencart, VirtueMart, OsCommerce, Elisa, HikaShop, Ecwid, PrestaShop, ZenCart, CubeCart, MiwoShop, Ubercart, Drupal commerce, NopCommerce, J2Store, Typo3 Multishop, Pronamic, Mycred, WHMCS, Hostbill, Logic4, MplusKassa, Bigcommerce, Lightspeed en Afosto.

Gespreid betalen met in3 in WooCommerce

Wat is In3?

De betaaloptie In3 wordt gebruikt in Nederland

Betaalmethode in3 biedt een complete dienst van facturatie tot incasso en risicoafdekking. Kortom: je loopt vrijwel geen risico door deze vorm van gespreid betalen aan te bieden in je webshop. Gemak is het uitgangspunt van deze betaalmethode.

In3 gespreid betalen is vooral geschikt voor grotere uitgaven. Denk hierbij aan productcategorieën zoals witgoed, elektronica, meubels, elektrische fietsen, gadgets of sieraden. Doordat de termijnbetalingen binnen zestig dagen worden voldaan, vallen de uitgestelde betalingen net als regulier achteraf betalen, niet binnen het AFM toezicht. Ook komt er geen BKR toetsing aan te pas. In plaats daarvan kun je de in3 betaalmethode gebruiken als marketingtool in je webshop en banners op de voorpagina zetten waarmee je klanten op de mogelijkheden attendeert.

Hoe werkt in3.

 • De klant kiest gespreid betalen van in3 als betaalmethode. Als de gegevens in de check-out compleet zijn, toetst in3 in een split second de kredietwaardigheid van de klant.
 • Bij goedkeuring betalen klanten direct de eerste termijn met iDEAL. Bij een geslaagde betaling wordt de order direct uitgeleverd.
 • Na de eerste betaling ontvangt de klant een e-mail met de betaalgegevens van de tweede en derde termijn.
 • 30 dagen na de eerste betaling voldoen klanten de tweede termijn en na 60 dagen wordt de laatste termijn voldaan.

De voordelen van In3 op een rij

Voeg In3 toe aan jouw webshop

Het maakt niet uit bij welke van de Nederlandse bank(en) jouw klant een rekening heeft. Alle banken ondersteunen iDEAL als betaalmethode. Hierdoor kunnen klanten in jouw webshop of webwinkel altijd gebruik maken van deze online betaalmethode en direct online betalen voor hun aankoop. iDEAL is er voor iedere merchant.

 • Ideale betaalmethode voor aankopen met een hoger orderbedrag
 • Klanten betalen gespreid zonder rente
 • Geen BKR-registratie of leningsovereenkomst
 • Stijging van de gemiddelde orderwaarde
 • Hoge acceptatiegraad dankzij de spreiding van termijnen
 • Overname van het risico op wanbetaling
 • Eenvoudige te koppelen via Pay.nl.

De betaaloptie IN3 wordt gebruikt in Nederland..

Heb je behoefte aan meer informatie over IN3? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

pay laptop

Waarom Pay. achter elke betaling?

Breedste aanbod betaaloplossingen

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app. Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten – en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

Pay heeft het breedste aanbod betaaloplossingen. Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store. Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop. Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay.nl biedt. Pay.nl bied persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer je nu en ontdek direct de voordelen van Pay.

Ontvang al binnen 15 minuten betalingen via Pay.’s alles-in-één betaalplatform.

Regel direct al je online and in-store betalingen.

Aanmelden bij Pay.nl