Smartsupp live chat

Smartsupp Live Chat

Bouw vertrouwen en klanttevredenheid op

Wil je weten wat bezoekers op jouw website doen? En wil je altijd voor ze klaar staan? Maak dan gebruik van de Smartsupp Live Chat. En chat met je bezoekers. Smartsupp is de enige chat die video-opnames aanbiedt waarmee je de bewegingen van elke bezoeker op je website kunt volgen. Krijg een goed begrip over het klantengedrag en ontdek waar ze verloren raken.

  • Verhoog de loyaliteit van klanten
  • Verbeter de betrokkenheid van bezoekers
  • Zorg dat je bezoeker zich welkom voelt
  • Bied hulp aan met het kiezen van koopwaar
  • Motiveer met speciale aanbiedingen & kortingen
Maak hier een gratis account aan

Wat is smartsupp

Persoonlijke gesprekken met je klanten

Smartsupp zorgt ervoor dat je dichter bij de klanten bent door middel van live chatsupport. Het voordeel van chatsupport is is dat het sneller is dan e-mailen en het stelt jou in staat om persoonlijke gesprekken met klanten op te bouwen en zo een langdurige relatie te creƫren. Ook kan je via een tool van Smartsupp de invloed van de conversies berekenen.

Een webshop zonder chat is als een doe-het-zelf winkel zonder winkelassistent. Neem plaats achter de virtuele kassa van je winkel en begin een persoonlijk gesprek met je klanten.

Smartsupp banner

Populaire chatoplossing van Nederlandse webshops en websites

Start persoonlijke gesprekken met je bezoekers. Help ze de juiste producten uit te kiezen en verander ze in trouwe klanten.

Verhoog de verkoop

Gegevens tonen aan dat bezoekers die met je chatten tot 5 keer meer geneigd zijn om een aankoop te doen. Meet de invloed van Smartsupp op conversies in Google Analytics.

Klantgegevens

Bekijk de klantgegevens, zoals naam, email of telefoonnummer, rechtstreeks in Smartsupp tijdens het chatten, dankzij de kant-en-klare intgraties met e-commerce platformen.

Automatiseer

Smartsupp maakt het mogelijk om bezoekers proactief te betrekken. Stel gepersonaliseerde, automatische berichten in, die gebaseerd zijn op de bezochte pagina en hoe lang de bezoeker deze aan het bekijken is.

Video-opnames

Bekijk het gedrag van je bezoekers tijdens het kopen. Je kunt zien welke pagina's ze hebbben bekeken, hun muisbewegingen en clicks en begrijpen waar ze vast zijn komen te staan.

Werkt geweldig op elk platform

Begin in 2 minuten te chatten met uw klaten dankzij onze kant-en-klare integraties voor alle grote e-commerce platformen

Maak hier een gratis account aan